Pretparken met hotel

Nederland kent veel pretparken waar je in één dag niet uitgekeken raakt en waar je liever langer zou willen blijven. Dat is mogelijk want alle pretparken hebben hotels in de buurt, meestal op loopafstand en anders op hooguit een paar minuten met de auto. Lees hieronder meer over pretparken met hotelovernachting.

De hotel suites van de Efteling.

Pretparken met hotelEr is één attractiepark met een eigen hotel en dat is de Efteling waar je een sprookjesovernachting kun beleven. Het Efteling-hotel heeft diverse suites met sprookjesthema’s. In de Sneeuwwitje Suite slapen gelukkig geen snurkende dwergen in de prins(es)heerlijke bedden. In de spiegel kun jij controleren of jij in Nederland nog steeds de mooiste bent. Slaap als Doornroosje in de gelijknamige suite, maar laat je op tijd wekken door je prins. Of boek de kamer van de sultan in de oosterse Fata Morgana Suite en misschien vind je het zo mooi dat je wel 1001 nachten blijft. Entreebewijzen voor de Efteling zijn inbegrepen bij deze overnachtingen en bij de speciale gastenentree van de Efteling heb je geen wachtrijen.

Hotel in de buurt van Walibi.

Pretpark Walibi heeft geen eigen hotel, maar wel een aantal aanbevelenswaardige hotels in de buurt. Bijvoorbeeld Hotel Elburg ligt op 10 minuten en is een gezellig familiehotel uit 1765 in de oude binnenstad van Elburg. De kamers kijken allemaal uit over dat oude centrum. Het hotel heeft een pub waar je een ambachtelijk gebrouwen biertje kunt drinken met hapjes van de dagkaart.

Hotel in de buurt van Duinrell.

Attractiepark Duinrell heeft op loopafstand (2km) het Fletcher-hotel Duinoord. Als je ‘s avonds terugkomt van Duinrell kun je nog even uitwaaien aan het strand, dat ligt maar 4 minuten lopen van het hotel. Het restaurant van het hotel biedt een uitstekende kaart en op hun in de duinen gelegen terras kun je met een wijntje genieten van het natuurreservaat Meijendel.

Reactie achterlaten:

Pretparken met hotel
4.9 met 13 stemmen
Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Adverteren

Wil je de mogelijkheden tot het adverteren te weten komen? Bijvoorbeeld het plaatsen van een link, een banner of misschien wel een algehele samenwerking. Stuur ons dan een e-mail naar partners@pretparkennederland.nl.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.