Avonturenpark Hellendoorn

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hellendoorn is een gezellig familiepark bij het gelijknamige dorp Hellendoorn. Er zijn verschillende attracties voor zowel jong als oud en vermaak met drie shows. Is het warm en ben je op zoek naar verkoeling? Hellendoorn heeft naast verschillende waterattractie, een Slidepark met verschillende waterglijbanen. Lees in  dit artikel meer over avonturenpark Hellendoorn en bestel tickets. Wij wensen je ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Avonturenpark Hellendoorn

Attracties in Avonturenpark Hellendoorn

Het park kent een paar spectaculaire attracties, zoals de Rioolrat en de Tornado. Beide duizelingwekkende achtbanen en Tarantula Magica waarbij je in een karretje aan een wiel vastzit. Het wiel draait rond, terwijl deze omhoog gaat. Maar er zijn ook een aantal rustige attracties, zoals de Zweefmolen, de Dino Sky Pedalo en de Monorail. Wil je een leuke attractie waar je met het hele gezin in kan? Dan is Discovery Club een echte aanrader.

Met vier zit je in een karretje. Je legt een parcours af. Terwijl je op ontdekking gaat, kun je op verschillende objecten schieten. Wie heeft de hoogste score? De wachtrijen zijn bij alle attracties kort en je bent dan ook snel aan de beurt.

Heb je zin om nat te worden, omdat het zo warm is? Vaar dan een rondje in de Sungai Kalimantan of glijd met een bootje naar beneden in de wildwaterbaan. Nog niet genoeg afgekoeld? Meer waterpret vind je in het Slidepark.

Slidepark

Avonturenpark Hellendoorn heeft zijn unieke manier om voor verkoeling te zorgen. Vijftien verschillende duizelingwekkende waterglijbanen. Let er op dat de glijbanen een lengte maximum hebben. Een aantal glijbanen zijn toegankelijk vanaf 100 cm, maar er zijn ook glijbanen waar je 110cm en 120cm voor moet zijn.

Hellendoorn_slidpark

Dreumesland

Voor de allerkleinsten is er een speciaal deel in het park. Alle attracties zijn toegankelijk voor kinderen tot 1.20. Er kan gevlogen worden in vliegtuigen, een rondje gereden in de trucks, varen in de zwanen of even lekker draaien in de draaimolen

Shows

Op verschillende tijden kan er genoten worden van drie shows. De show van Kareltje en Jasmijn gaat over bakker Kareltje en de stoere vrouw Jasmijn. Kareltje is jarig en dit moet gevierd worden. Jasmijn bereidt een leuke verrassing voor. Deze show zit vol liedjes die kinderen mee kunnen zingen en dansen.

hellendoorn-kareltjejasmijnshow

De tweede show is een zeeleeuwenshow. Het is een prachtige dag. Het diamantenhart is gevonden en wordt weer terug gebracht naar zijn rechtmatige eigenaar. Maar er zijn dieven ontsnapt en deze dieven willen dit hart heel graag stelen.

In Casa Magnetica ontdek je wat magnetische krachten kunnen doen.

Kortom, ben je op zoek naar een pretpark waar de wachtrijen kort zijn? Een park dat overzichtelijk, betaalbaar en compact is? Dan ben je bij avonturenpark Hellendoorn aan het juiste adres.

Zoweg heeft een aantal interessante aanbiedingen voor een hotelovernachting plus tickets voor Avonturenpark Hellendoorn.

Adres
Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Avonturenpark Hellendoorn? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.nse-berg|||”][/vc_column][/vc_row]

1 gedachte over “Avonturenpark Hellendoorn”

  1. Als we met 2 kinderen van 4 jaar en 1 kind van 5 jaar en 2 kinderen van 11 jaar en 6 volwassenen komen. Wat kost dan de entree voor een hele dag op 25 april. Wij logeren dan allemaal op hof van Salland, of geven zei korting ,omdat we op hun park verblijven en daar niet heel veel bij is.
    Graag hoor ik van U.

    Beantwoorden

Plaats een reactie