Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn is een gezellig familiepark bij het gelijknamige dorp Hellendoorn. Er zijn verschillende attracties voor zowel jong als oud en vermaak met drie shows. Is het warm en ben je op zoek naar verkoeling? Hellendoorn heeft naast verschillende waterattractie, een Slidepark met verschillende waterglijbanen. Lees in  dit artikel meer over avonturenpark Hellendoorn en bestel tickets. Wij wensen je ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Bekijk hier meer over Hellendoorn >>

Avonturenpark Hellendoorn

Attracties in Avonturenpark Hellendoorn

Het park kent een paar spectaculaire attracties, zoals de Rioolrat en de Tornado. Beide duizelingwekkende achtbanen en Tarantula Magica waarbij je in een karretje aan een wiel vastzit. Het wiel draait rond, terwijl deze omhoog gaat. Maar er zijn ook een aantal rustige attracties, zoals de Zweefmolen, de Dino Sky Pedalo en de Monorail. Wil je een leuke attractie waar je met het hele gezin in kan? Dan is Discovery Club een echte aanrader.

Met vier zit je in een karretje. Je legt een parcours af. Terwijl je op ontdekking gaat, kun je op verschillende objecten schieten. Wie heeft de hoogste score? De wachtrijen zijn bij alle attracties kort en je bent dan ook snel aan de beurt.

Heb je zin om nat te worden, omdat het zo warm is? Vaar dan een rondje in de Sungai Kalimantan of glijd met een bootje naar beneden in de wildwaterbaan. Nog niet genoeg afgekoeld? Meer waterpret vind je in het Slidepark.

Slidepark

Avonturenpark Hellendoorn heeft zijn unieke manier om voor verkoeling te zorgen. Vijftien verschillende duizelingwekkende waterglijbanen. Let er op dat de glijbanen een lengte maximum hebben. Een aantal glijbanen zijn toegankelijk vanaf 100 cm, maar er zijn ook glijbanen waar je 110cm en 120cm voor moet zijn.

Hellendoorn_slidpark

Dreumesland

Voor de allerkleinsten is er een speciaal deel in het park. Alle attracties zijn toegankelijk voor kinderen tot 1.20. Er kan gevlogen worden in vliegtuigen, een rondje gereden in de trucks, varen in de zwanen of even lekker draaien in de draaimolen

Shows

Op verschillende tijden kan er genoten worden van drie shows. De show van Kareltje en Jasmijn gaat over bakker Kareltje en de stoere vrouw Jasmijn. Kareltje is jarig en dit moet gevierd worden. Jasmijn bereidt een leuke verrassing voor. Deze show zit vol liedjes die kinderen mee kunnen zingen en dansen.

hellendoorn-kareltjejasmijnshow

De tweede show is een zeeleeuwenshow. Het is een prachtige dag. Het diamantenhart is gevonden en wordt weer terug gebracht naar zijn rechtmatige eigenaar. Maar er zijn dieven ontsnapt en deze dieven willen dit hart heel graag stelen.

In Casa Magnetica ontdek je wat magnetische krachten kunnen doen.

Kortom, ben je op zoek naar een pretpark waar de wachtrijen kort zijn? Een park dat overzichtelijk, betaalbaar en compact is? Dan ben je bij avonturenpark Hellendoorn aan het juiste adres.

Bekijk hier de veilingen op tickets >>

Zoweg heeft een aantal interessante aanbiedingen voor een hotelovernachting plus tickets voor Avonturenpark Hellendoorn.

Adres
Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over Avonturenpark Hellendoorn? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: donderdag 27 juni 2019

Overnachten in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn heeft bungalows voor zes personen. Met slecht weer kun je in het binnenzwembad zwemmen. Er zijn verschillende speeltuinen.

Vakantiepark Hellendoorn ligt op 6 minuten rijafstand van attractiepark Hellendoorn

De Tolplas

Bij recreatiepark de Tolplas is een recreatieplas waarin gezwommen mag worden. Rondom de vakantiehuis is volop groen. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen.

Recreatiepark de Tolplas ligt op 15 minuten rijafstand van attractiepark Hellendoorn

Hellendoornse Berg

Neem een frisse duik in het zwembad of ga naar de speeltuin waar  de kids zich helemaal uit kunnen leven. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen.

De Hellendoornse Berg ligt op 3 minuten rijafstand en 20 minuten afstand van avonturenpark Hellendoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *