Duinrell openingstijden

Check bij het plannen van een dagje Duinrell altijd even de openingstijden op de website. Die verschillen nogal per seizoen en ook in het weekend, de vakanties of op speciale (feest)dagen kunnen de tijden aangepast zijn. Met een goede voorbereiding sta je nooit voor een dichte deur en weet je bovendien hoeveel tijd je in het park door kunt brengen. Hieronder lees je meer de openingstijden van Duinrell.

De openingstijden van Duinrell.

Hoe langer de dagen worden, hoe langer het park open is. Met een beetje geluk schijnt het zonnetje en kun je de hele dag lang met het hele gezin genieten van jullie favoriete attracties. Omdat Duinrell voornamelijk op kinderen is gericht, sluit het park

Duinrell openingstijden
Bron: https://www.duinrell.nl/

logischerwijs het hele jaar door wel relatief vroeg. Om uiterlijk 18:00 uur gaan de deuren dicht bij Duinrell. Omdat het park een groot deel van het jaar wel al om 10:00 uur ’s morgens opent, heb je altijd voldoende tijd voor je dagje uit.

’s Winters is het duidelijk laagseizoen in het attractiepark. Het is koud, misschien wel nat en al behoorlijk vroeg donker buiten, waardoor het bezoeken van een attractiepark niet de meest aantrekkelijke activiteit is in dit seizoen. Toch heb je soms ook in het najaar of de winter zin om te spelen en een ritje te maken in je favoriete attractie.

Bij Duinrell kan dat gewoon, maar wel binnen aangepaste tijden. Zo is het park bijvoorbeeld open van 11:00 tot 16:00 uur. Dus kleed je warm aan en op naar Duinrell voor een paar vermakelijke uurtjes.

Tikibad openingstijden.

Voor het Tikibad, een tropisch zwemparadijs dat onderdeel uitmaakt van Duinrell, gelden andere openingstijden. Het bad is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Tussen welke tijden je daadwerkelijk toegang hebt tot het zwemparadijs, is echter afhankelijk van het entreeticket dat je koopt.

Bekijk ook goed de kalender op de website om te voorkomen dat jouw dagje uit samenvalt met een activiteit. Zo vindt er jaarlijks in september een heel weekend lang het Tina weekend plaats. Dat is heel leuk voor tienermeisjes die willen shoppen, genieten van optredens van hun favoriete sterren en ondertussen een attractie meepikken, maar jonge gezinnen kunnen het park dan beter vermijden.

Dat het park open is, betekent trouwens niet altijd dat ook alle attracties open zijn. Soms is een attractie gesloten wegens het weer, een defect of renovatie. ’s Winters zijn de waterattracties bijvoorbeeld standaard gesloten. Heel jammer natuurlijk, maar door je daar mentaal op voor te bereiden worden grotere teleurstellingen straks voorkomen.

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen kan hieronder.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Plaats een reactie