Duinrell adres

Duinrell in Wassenaar is meer dan alleen het bekende attractiepark. Is meer dan camping en landgoed. Duinrell is, werkelijk schitterend gelegen in een fraai bebost duingebied, een beleving. Een gevoel. Een plek ook waar je graag langer dan een dag wilt verblijven en waar je onder alle omstandigheden altijd van opkikkert. Duinrell is tenslotte uiteraard ook het Tikibad dat aan waterglijbanen een totaal andere dimensie heeft gegeven en dat nog steeds doet. Duinrell is ideaal geschikt voor zowel dag- en verblijfsrecreatie. Lees hieronder meer over het park en het adres.

Falcon en Splash

Ook belangrijk: er is altijd wel iets te doen voor kinderen. Hoewel in de wintermaanden de meeste attracties (niet allemaal overigens) van het attractiepark gesloten zijn, is het Tikibad wel gewoon open en uiteraard bieden ook de verschillende restaurants op Duinrell altijd volop lekkers.

In de zomermaanden

Duinrell adres
Bron: Duinrell.nl

komen kinderen al jarenlang van heinde en ver met hun al even enthousiaste ouders graag gebruikmaken van de meer dan veertig attracties. In het oog springende attracties zijn zeker de Aquashute, de Dragonfly, de Falcon en de Splash. Het is er ook al heerlijk springen op de trampolines en botsen in de bumperfrogs. Kinderen genieten in de kikkerachtbaan, in de Splash en van een tochtje met de monorail. Er is voor elk kind- en zeker ook voor de ouders- genoeg te beleven en ervaren.

Playa

Het landgoed biedt volop mogelijkheden om een of meerdere dagen te blijven slapen om zo optimaal te kunnen genieten van al het moois wat dit gebied te bieden heeft. Logeren in Duingalows, op de camping, in lodgetenten of in het Duinhotel? Het is allemaal heel goed mogelijk. Duinrell is ook dé gelegenheid om het Tikibad eens te bezoeken. Met zestien glijbanen is dit subtropische zwemparadijs de grootste van Nederland en België. Ook voor kinderen die kleiner dan 1,20 meter zijn is er genoeg te beleven in de vorm van waterpark Playa plus het verwarmde waterspeelbad voor de allerkleinste waterratjes. Voor de echte waaghalzen is de Typhoon een echte aanrader. Rust op het water wordt verzekerd door de heerlijke Lazy River. Het Tikibad biedt in totaal meer dan 1300 meter glijbaan.

Kaartje attractiepark

Duinrell vind je altijd, want het attractiepark is gevestigd op een heel logisch adres: Duinrell 1 in Wassenaar. Een adres dat je altijd onthoudt. Kaarten zijn er in diverse varianten verkrijgbaar. Een ticket voor alleen het attractiepark kost 25,50 euro, voor het park én drie of twee uur toegang tot het zwemparadijs kost respectievelijk 31,50 en 30,50 en wie onbeperkt wil genieten van park en de glijbanen, die betaalt 32,50 euro. Het is ook mogelijk een ticket die na 16.00 uur geldig is aan te schaffen (inclusief Tikibad) voor 22,50 euro. Een ding is zeker: aan de Duinrell 1 in Wassenaar ben je écht aan het juiste adres voor onbeperkt (water)plezier.

Het adres van Duinrell:

Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Heb je een vraag, opmerking of wil je een review achterlaten over Duinrell dan kan je hieronder het formulier invullen. Delen van de pagina stellen wij enorm op prijs.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Plaats een reactie