Efteling adres

Wat zijn de adresgegevens van het pretpark de Efteling?

De Efteling is een fantastisch park, maar om dat te beleven moet je het natuurlijk wel eerst zien te vinden. De Efteling bevind zich op het volgende adres: Europalaan 1, 5171 KW te Kaatsheuvel. De beste manieren om er te komen vind je uiteraard hieronder. Hieronder kom je meer te weten over het adres van de Efteling, kan je de kaart vinden en enkele filmpjes.

Wat is het adres van de Efteling en hoe zit het met vervoer?

Ik kom met de auto.

Natuurlijk kan je met de auto naar de Efteling komen. Je moet dan wel rekening houden met eventuele drukte rondom het park, soms moeten wachten voor je de parkeerplaats op/af kan en 10 euro parkeerkosten per dag. Als je met een elektrische auto komt heb je als voordeel dat er meerdere oplaadpunten beschikbaar zijn. Denk er hierbij wel om dat een eigen laadkabel verplicht is. De route is gemakkelijk te bepalen via diverse navigatie applicaties. Voor wie technisch toch niet zo handig is met de navigatie:

  • Ik kom uit de regio Rotterdam.

Je neemt de A16 in zuidelijke richting. Halverwege pak je de A59 in de richting van Waalwijk. Vanaf daar wijzen de borden jou vanzelf naar de Efteling.

  • Ik kom uit de regio Hilversum/Utrecht.

Je pakt vanuit Utrecht de A27 in zuidelijke richting. Ter hoogte van Raamsdonk kom je op een groot knooppunt. Op dit knooppunt neem je de A59 in oostelijke richting, en volg je uiteraard de borden van de Efteling.

  • Ik kom uit de regio Vught/Den Bosch.

Neem de A59 in westelijke richting. Houdt Waalwijk aan en volg vanaf daar de borden richting de Efteling.

  • Ik kom uit de regio Eindhoven/Tilburg.

Je reist via het laatste stukje van de A58 noordelijk. Vanaf midden Tilburg gaat deze weg over in de N261. Houdt de N261 aan richting het noorden. Op de borden zie je vanzelf de Efteling verschijnen. Halverwege de N261 heb je de Efteling bereikt.

Ik reis liever met het openbaar vervoer.

Het is beter voor het milieu en je hebt minder kans op files, het openbaar vervoer is ideaal om mee in de Efteling te komen. Neem de trein naar Tilburg of Den Bosch, want vanaf daar rijden er de hele dag bussen rechtstreeks naar het park. Een ideaal hulpmiddel voor het plannen van je reis is deze reisplanner: https://9292.nl.

  • Ik ga lekker gezond fietsen.

Ook met de fiets is de Efteling prima te bereiken, mits je in de buurt woont natuurlijk. Als je een abonnementhouder bent betaal je geen cent voor het stallen van je fiets. Als je geen seizoenskaart hebt kost het nog geen klauwen met geld, maar dien je wel 1 euro te betalen. De fietsenstalling bevind zich direct naast de hoofdingang van het park.

De plattegrond van de Efteling:

Heb je nog een andere route die je wilt delen met anderen? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Enkele filmpjes van het pretpark:

Heel veel plezier gewenst in de Efteling! Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Delen van het artikel stellen we erg op prijs.

Last updated: dinsdag 4 augustus 2020

Plaats een reactie