Duinrell drukte

Duinrell is eigenlijk een attractiepark in de tuin van een vakantiepark. Bij het park kan je ook nog eens genieten van de omgeving voorzien van groen, duinen, strand en zee. Het attractiepark zelf heeft meer dan 40 attracties, denk hierbij aan achtbanen en draaimolens maar bijvoorbeeld ook een rodelbaan en wonderland. Daarnaast heeft Duinrell ook een geweldig mooi zwembad, namelijk het Tikibad. Het tikibad heeft maar liefst 16 unieke glijbanen! Lees hieronder meer over de Duinrell drukte.

Bekijk hier of het druk is >>

Meer over de:

Wanneer is het druk in Duinrell?

Duinrell drukte

Bron: Duinrell.nl

Duinrell organiseert verschillende evenementen waarbij je extra drukte kan verwachten.
Op 22 & 23 September organiseren zij het Tina Festival. Tijdens dit evenement kan je een handtekening scoren van jouw favoriete youtuber en ontmoet je grote sterren. Duinrell word omgebouwd tot een heus tinadorp waar je lekker kan gaan shoppen. Op deze dag zijn er ook verschillende workshops waar je aan mee kan doen, en natuurlijk zijn de attracties en het tikibad ook gewoon open!

Op 24 & 25 November en 1 & 2 December word Duinrell omgetoverd tot het landgoed van sinterklaas. Op deze dagen is het park geopend van 10 uur tot half 5. Je kan een bezoekje brengen aan het huis van sinterklaas of lekker mee swingen met het sisasinterklaasconcert. Op deze dag is er ook een speciale pietenparade en natuurlijk zijn de attracties en het tikibad ook gewoon geopend.

Op 3 maart in 2019 organiseert Duinrell de Fun Run.

De Fun Run word georganiseerd voor het Ronald Mc Donald huis in Den Haag, en stichting Opkikker. Tijdens deze dag kan je rennen voor het goede doel en heb je de keuze uit : 1 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. Je rent op deze dag dwars door het park heen en langs de attracties. Het is ook mogelijk om je voor deze dag als groep in te schrijven, als je dit doet met meer dan vier mensen tegelijk krijg je ook nog wat leuke extra’s. Je ontvangt dan namelijk een voordeelbon voor een maaltijd bij Mc Donalds, korting op het Duinrell Fun Run shirt en een gratis groepsfoto.

Duinrell is een druk bezocht park, en voornamelijk in de weekenden en tijdens vakanties is het erg druk. Tijdens de evenementen die hierboven zijn benoemd zal het nog extra druk zijn dus houd daar rekening mee. Doordeweeks is het om de vakanties heen vaak rustiger, maar je hebt ook zomaar kans dat er dan een schoolreisje of groepsreis is gepland. Dus eigenlijk simpel gezegd, in Duinrell ben je nooit alleen!

Bekijk hier aanbiedingen >>

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen? Dat kan hieronder.

Duinrell drukte
4.6 met 83 stemmen

18 Berichten

inge Smit

34 minuten ago

Is het deze periode erg druk ?

PretparkenNederland

34 minuten ago

Beste Inge, Het kan misschien in de weekenden en op vakantiedagen drukker zijn dan gebruikelijk in bepaalde pretparken. Op welke dag ben je van plan om naar Duinrell te gaan?

Bennie Menting

33 minuten ago

Ook wij zijn van plan deze week te gaan. Denken aan morgen of vrijdag. Wat is de beste dag?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Beste Bennie, Heeft u al op de website gekeken van Duinrell zelf? Het weer ziet er voor morgen goed uit, het is niet een hele warme dag. Naar welke dag gaat uw voorkeur uit?

Nick verlaan

33 minuten ago

Is het deze week woensdag druk?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Hoi Nick, Dit is lastig te zeggen, heeft u de website van Duinrell al bekeken, wellicht informatie hierover gevonden?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Beste Nick, Heeft u nog de informatie kunnen vinden over de eventuele drukte voor woensdag?

Martine Hartevelt

34 minuten ago

Is druk vanwege leids ontzet. Scholen in de regio zijn vrij en duitsers hebben vakantie.

Nancy

33 minuten ago

Kun je ook alleen afzetten en ophalen bij Duinrell?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Beste Nancy, Hiervan zijn wij niet op de hoogte. Wellicht kunt u contact zoeken of meer informatie vinden op de website van Duinrell zelf?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Beste Nancy, Wij vroegen ons af of u de juiste informatie heeft kunnen vinden.

Pete Browne

33 minuten ago

waar op de site van duinrel kan ik de drukte verwachting vinden?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Beste Pete, Wellicht is er meer informatie te vinden op: https://www.duinrell.nl/veelgestelde-vragen.

Martine

34 minuten ago

Morgen 3 okt is het leids ontzet scholen in de regio zijn vrij en veel ouders gaan naar duinrell omdat de kermis niet meer te betalen is. Voor een doordeweekse dag is het dan druk.

Stijn

34 minuten ago

Hoe druk is het tussen 13:00 en 18:00 in het tikibad op een vrijdag? Kan me voorstellen dat er op vrijdagmiddag veel mensen gaan relatief tot een dinsdag of donderdagmiddag

Wytze

34 minuten ago

wij willen graag woensdag gaan, maar omdat het winter is vraag ik me af of het tikibad nu rustiger is dan normaal.

Moderator

34 minuten ago

Hoi Wytze, Wij vroegen ons af of het rustig was. Of ben je niet meer naar het Tikibad geweest?

Lilly

33 minuten ago

Hallo, ik ben van plan aanstaande vrijdag tussen 13:00 en 17:00 naar Duinrell te gaan, is het dan druk?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.