Duinrell drukte

Duinrell is eigenlijk een attractiepark in de tuin van een vakantiepark. Bij het park kan je ook nog eens genieten van de omgeving voorzien van groen, duinen, strand en zee. Het attractiepark zelf heeft meer dan 40 attracties, denk hierbij aan achtbanen en draaimolens maar bijvoorbeeld ook een rodelbaan en wonderland. Daarnaast heeft Duinrell ook een geweldig mooi zwembad, namelijk het Tikibad. Het tikibad heeft maar liefst 16 unieke glijbanen! Lees hieronder meer over de Duinrell drukte.

De drukte in Duinrell, op welke dagen en tijden?

Duinrell drukte
Bron: Duinrell.nl

Duinrell organiseert verschillende evenementen waarbij je extra drukte kan verwachten.
Op 22 & 23 September organiseren zij het Tina Festival. Tijdens dit evenement kan je een handtekening scoren van jouw favoriete youtuber en ontmoet je grote sterren. Duinrell word omgebouwd tot een heus tinadorp waar je lekker kan gaan shoppen. Op deze dag zijn er ook verschillende workshops waar je aan mee kan doen, en natuurlijk zijn de attracties en het tikibad ook gewoon open!

Op 24 & 25 November en 1 & 2 December word Duinrell omgetoverd tot het landgoed van sinterklaas. Op deze dagen is het park geopend van 10 uur tot half 5. Je kan een bezoekje brengen aan het huis van sinterklaas of lekker mee swingen met het sisasinterklaasconcert. Op deze dag is er ook een speciale pietenparade en natuurlijk zijn de attracties en het tikibad ook gewoon geopend.

Een filmpje:

Op 3 maart in 2019 organiseert Duinrell de Fun Run.

De Fun Run word georganiseerd voor het Ronald Mc Donald huis in Den Haag, en stichting Opkikker. Tijdens deze dag kan je rennen voor het goede doel en heb je de keuze uit : 1 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. Je rent op deze dag dwars door het park heen en langs de attracties. Het is ook mogelijk om je voor deze dag als groep in te schrijven, als je dit doet met meer dan vier mensen tegelijk krijg je ook nog wat leuke extra’s. Je ontvangt dan namelijk een voordeelbon voor een maaltijd bij Mc Donalds, korting op het Duinrell Fun Run shirt en een gratis groepsfoto.

Duinrell is een druk bezocht park, en voornamelijk in de weekenden en tijdens vakanties is het erg druk. Tijdens de evenementen die hierboven zijn benoemd zal het nog extra druk zijn dus houd daar rekening mee. Doordeweeks is het om de vakanties heen vaak rustiger, maar je hebt ook zomaar kans dat er dan een schoolreisje of groepsreis is gepland. Dus eigenlijk simpel gezegd, in Duinrell ben je nooit alleen!

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen? Dat kan hieronder. Veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Last updated: maandag 29 juni 2020

11 gedachten over “Duinrell drukte”

  1. Hoe druk is het tussen 13:00 en 18:00 in het tikibad op een vrijdag? Kan me voorstellen dat er op vrijdagmiddag veel mensen gaan relatief tot een dinsdag of donderdagmiddag

    Beantwoorden
  2. Morgen 3 okt is het leids ontzet scholen in de regio zijn vrij en veel ouders gaan naar duinrell omdat de kermis niet meer te betalen is. Voor een doordeweekse dag is het dan druk.

    Beantwoorden

Plaats een reactie