Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks zoveel mogelijk leuke en handige informatie probeert te verzamelen over pretparken, zowel in het binnenland als in het buitenland. Uiteenlopende onderwerpen als het bouwen van nieuwe attracties, het overnachtingen in bijvoorbeeld een luxe suite van de Efteling, tot aan de lange wachtrijen bij bepaalde attracties.

Het idee.

Het idee is ontstaan doordat één van de oprichters het heel erg leuk vind, al van jongs af aan, om pretparken te bezoeken, de attracties te ervaren en houd van heerlijk overnachten…Wie niet? Eén van de oprichters vond het leuk om hierover een website te schrijven, genaamd www.pretparkennederland.nl.

Uitgegroeid.

Inmiddels is de website één van de grotere pretparken websites van Nederland geworden. Wij schrijven nog steeds met heel veel plezier over pretparken en haar attracties. Wil jij ons meehelpen met het uitbouwen van de website? Stuur ons dan een e-mail naar info@pretparkennederland.nl. Wij zijn op zoek naar bloggers die meer informatie willen schrijven over de pretparken. Daarnaast zouden wij het een hele leuke toegevoegde waarde vinden om leuke vlog-filmpjes te presenteren aan onze lezers zodat ze niet alleen informatie kunnen lezen maar ook een goed beeld kunnen vormen van het betreffende pretpark, attractie of overnachtingsmogelijkheid.

Stuur ons gerust een mailtje bij vragen. Dit kan op ons algemene e-mailadres.

Plaats een reactie