Slagharen drukte

Themapark en resort Slagharen. Wanneer is het druk in Slagharen?
Als je een bezoekje gaat brengen aan het themapark en resort Slagharen dan hoop je natuurlijk altijd dat het niet al te druk in het park is. Het is best gezellig als er wat andere mensen rondlopen, maar zodra het echt te druk is kan dit soms als vervelend worden ervaren. Het is tenslotte niet fijn als er lange wachtrijen staan bij de attracties en je nauwelijks op je gemak door het park kunt wandelen! Helaas is het niet altijd precies te voorspellen wanneer het druk zal zijn, en is het dus ook lastig om deze drukte echt te vermijden. Hoe dan ook zullen wij in dit artikel je de beste tips geven over wanneer je het beste naar Slagharen kunt gaan als je de drukte wilt omzeilen!

Wanneer is het druk in Slagharen?

Op de website van Slagharen is helaas geen speciale druktekalender te vinden. Wel is er een kalender te vinden waarop staat aangegeven wanneer er speciale evenementen of andere bijzonderheden plaatsvinden in het attractiepark of in het waterpark Aqua Mexicana. Het is dus verstandig om in ieder geval even na te kijken of op de dag waarop jij had bedacht om naar Slagharen te gaan geen evenementen plaatsvinden.

Daarnaast is Slagharen ook een resort, wat betekend dat het waarschijnlijk met name in de (school)vakanties en op andere vrije dagen extra druk zal zijn in het park. Het waterpark Aqua Mexicana bevat overigens zowel binnen- als buitenzwembaden, dus zal zowel op regenachtige als warme dagen een populaire bestemming onder de bezoekers zijn. Aangezien Slagharen zich met name richt op gezinnen, is het aannemelijk dat het buiten de (school)vakanties, vrije dagen en weekenden wel wat minder druk in het park is. Mocht je dus de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld doordeweeks naar Slagharen te gaan, dan kunnen wij dat zeker aanraden!

Geen druktekalender op de website

Doordat Slagharen geen speciale druktekalender heeft blijft het lastig om precies te bepalen wanneer er drukte verwacht kan worden. Het is daarom, als je drukte wilt vermijden, slim om in ieder geval de evenementenkalender in de gaten te houden en je dagje uit buiten de (school)vakanties en reguliere vrije dagen om te plannen. Daarnaast kunnen wij het aanraden om op tijd aanwezig te zijn. Zo heb je in ieder geval genoeg tijd om het park te ontdekken en er van te genieten, ook als er wel langere wachtrijen bij de attracties zouden staan dan gehoopt!

Wij wensen je heel veel plezier met dit leuke dagje uit!

Last updated: maandag 29 juni 2020

Plaats een reactie