Honden Efteling

Huisdieren zijn niet in het park niet toegestaan. De Efteling beschrijft in zijn parkregelement dat honden niet in het pretperk mogen komen. Toch er is een oplossing voor uw trouwe viervoeter, als u naar de Efteling gaat en uw hond niet alleen thuis wilt laten. Sinds 1956 biedt de Efteling al de mogelijkheid om uw hond achter te laten in de Hondenkennel. De kennel bestaat uit 21 grote hokken en 22 kleinere hokken, geschikt voor alle soorten honden. Sommige hokken zijn geschikt voor meerdere honden, waardoor de capaciteit nog wat hoger wordt.

Honden in de Efteling, is er een kennel?

Het gebruik van de Hondenkennel is voor bezoekers van het park helemaal gratis. Let wel op, de hokken zijn zeer eenvoudig ingericht. Neem daarom zelf wat speeltjes en bijvoorbeeld een mand of kleedje mee, zodat uw hond zich op zijn gemak voelt.

De honden worden ook niet gevoerd of uitgelaten door personeel van de Efteling, hier moet u dus zelf voor zorgen. Bij binnenkomt wordt uw mobiele nummer genoteerd zodat het personeel u op alle tijden kan bereiken, mocht dit nodig zijn voor het welzijn van de hond. Gedurende de dag kunt u altijd naar de Hondenkennel toe gaan uw hond uitlaten op het hondentoilet dat bij de kennel hoort.

Huisdieren in de Efteling?

Het is uiteraard wel toegestaan om uw hulp- of geleidehond mee te nemen in het Park. De hond moet dan wel herkenbaar zijn door een hesje en op de dag van bezoek worden aangemeld bij de gastenservice. De hulphonden mogen vervolgens mee in alle winkels en restaurants. Daarnaast zijn de honden welkom in een heel aantal attracties zoals de Fata Morgana, Carnaval Festival, Symbolica en nog veel meer. Mocht uw hond niet meegaan in de attractie, moet deze buiten met een begeleider wachten.

Meer informatie over met een hond naar de Efteling: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/huisdieren-en-hulphonden.

Correcties, stuur ons een e-mail.

Efteling hondenkennel ervaringen?

Heb je een ervaring of wil je meer te weten komen door een vraag te stellen aan de lezers? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: maandag 29 juni 2020

1 gedachte over “Honden Efteling”

  1. Graag wil ik gebruik maken van de kennel op zaterdag 19 maart, kan ik ook reserveren hiervoor?
    vr gr
    Robbert Soors d’Ancona

    Beantwoorden

Plaats een reactie