Tip de redactie

Is je iets opgevallen bij een bepaalde attractie in een pretpark, tijdens het parkeren of misschien iets anders? Tip dan onze redactie! Wij kunnen in overleg met jou een nieuwsbericht publiceren op onze website, wat jouw ervaring of misschien wel opgevallen is. Laat ons dit weten door een e-mail te sturen aan redactie@pretparkennederland.nl.

Wij pakken jouw tip zo spoedig mogelijk op.

Tip de redactie
3.6 met 14 stemmen

1 Bericht

Rodrigo Coesel

34 minuten ago

Een collega van mij was rond de Kerstdagen enkele dagen met haar gezin bij jullie op bezoek. Ze was vooral onder de indruk van de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van jullie personeel. Ze waren zo enorm begaan met de bezoekers en maken die extra stap om het helemaal naar de zin te maken. Omdat ik klantvriendelijkheidstrainingen bij ons organiseer vertelde ze mij dit. Mijn vraag aan jullie is: hoe doen jullie dit? Hebben jullie interne trainers of doet een externe partij dit? En als dat laatste het geval is: kan ik daarmee in contact komen? Ben erg benieuwd, Rodrigo Coesel USC (het sportcentrum van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam)

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.