Pretpark volwassenen

Pretpark volwassenen

Pretparken voor de ukkies? Vergis je niet. Naar de grote pretparken gaan meer mensen boven de 12 jaar dan eronder. Nederland biedt veel attractieparken waar zowel jong áls oud zich kostelijk kunnen vermaken. Hierna tips voor pretparken met een aantal volwassenenattracties en voor een aantal attracties voor volwassen pret.

Thrill = achtbaan. Walibi heeft voor de echte thrillliefhebbers een groot aanbod heftige rollercoasters. Goliath is de snelste baan in Nederland met 106km/u, de Xpress: Platform 13 haalt 90km/u, Lost Gravity heeft twee loopings, Robin Hood is de langste baan van ons land en de Condor gaat 80km/u. Slagharen heeft de Gold Rush en de Efteling de Baron 1898 die de grootste val van 40m maakt.

Bekijk hier het mooiste pretpark met overnachting voor volwassenen >>

Pretpark volwassenen, Thrill, escaperooms en meer.

Pretpark volwassenen

Bron: https://www.walibi.nl/nl/rides/thrills/robin-hood#/

Thrill is ook Virtual Reality (VR). Je krijgt een bril op met een, vaak interactieve, levensechte film. De bril reageert met de bewegingen van je lichaam of van de omgeving. Bij VR-activiteiten kun je bijvoorbeeld met je team schieten op een vijand die je moet verslaan. Dat kan behoorlijk heftig en intens zijn, zeker niet geschikt voor mensen met een zwak gestel. Nederland heeft legio VR-activiteiten.

Of laat je opsluiten! Om uit een escaperoom te ontsnappen moet je hersenkrakers oplossen en de sleutel vinden. Er zijn ruim 100 escaperooms in Nederland, dus keuze zat! Ongeschikt als je claustrofobie hebt. Er zijn ook attracties die het beste van beide combineren dus een VR-beleving in een escaperoom.

Paintball als attractie voor volwassenen.

Natuurlijk denken we ook aan laserfights en paintball. Paintball wordt ook wel pain-ball genoemd omdat je er blauwe plekken aan kunt overhouden. Nederland kent vele terreinen en indoorhallen.

Absoluut alleen voor volwassenen zijn de 4×4-belevingen. Rijd een echte Jeep of een stoere Landrover off-road door ruig terrein met obstakels, greppels, water en modder.

Bekijk hier alle pretparken op de kaart.

Efteling
Bekijk de ATTRACTIES van de Efteling >>
Attractiepark Slagharen
Bekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
Disneyland
Bekijk de ATTRACTIES van Disneyland >>
Walibi
Bekijk de WEBSITE van Walibi >>
Duinrell
ATTRACTIES van Duinrell >>
Plopsa
Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
Hellendoorn
Bekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>
Bekijk de ATTRACTIES van Drouwenerzand >>

Reactie plaatsen, vragen/opmerkingen of een review plaatsen over een bepaald park? Laat dan hieronder een bericht achter.

Pretpark volwassenen
4.3 met 36 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.