Limburg

Pretparken in Limburg

Ontdek spannende dieren in Mondo Verde, ontmoet Assepoester in het Sprookjesbos, speel in het avonturenbos van Speelpark Klein Zwitserland of maak deel uit van de magie van Attractiepark Toverland. Wat hebben deze pretparken gemeen? Ze liggen allemaal in het glooiende landschap van Limburg. Lees hieronder meer over de attractieparken in Limburg.

Bekijk hier het mooiste pretpark met overnachting >>

Attractieparken in Limburg.

Pretpark Limburg

Bron: http://www.wereldtuinenmondoverde.nl/

Mondo Verde in Landgraaf is letterlijk voor alle leeftijden geschikt. Waar in andere pretparken vaak de ouders de kinderen vergezellen, kunnen volwassenen hier genieten van prachtig aangelegde thematuinen. Je waant je onder andere in de tropen, Japan of in Oostenrijk. Ook in het groen wonen de honderden dieren waar menig kind verrukt over zal zijn. Voor de dare devils onder de kleintjes zijn er diverse spannende attracties waaronder zelfs een bescheiden achtbaan.

In Valkenburg aan de Geul, vind je het Sprookjesbos, dat uiteraard zijn naam eer aan doet. Je vindt daar Ali Baba, Sneeuwwitje, de Rattenvanger van Hamelen en noem ze maar op. Behalve sprookjes kun je natuurlijk spelen tot je erbij neervalt. Let op, sommige attracties hebben hun eigen toegangsprijs naast de reeds betaalde entreeprijs.

Speelpark Klein Zwitserland in Limburg.

Speelpark Klein Zwitserland

Bron: http://www.skz.nl/

Speelpark Klein Zwitserland in het Limburgse Tegelen sluit mooi aan bij het vorige attractiepark met hun Piratenland en Avonturenbos. Eerlijk speelplezier waar zelf ontdekken voor de kinderen op de eerste plaats komt. Op de Golf Rush kunnen ook volwassenen een balletje slaan in deze themagerichte midgetgolf. Deze attractie heeft eveneens zijn eigen toegangsprijs boven op de entreeprijs.

Sinds 2001 kent Limburg het Attractiepark Toverland te Sevenum waar magie en werkelijkheid versmelten. Je kunt er spelen in het Land van Toos, gillen in de spectaculaire achtbaan in Troy, daarnaast zal de Magische Vallei met zijn attracties en prachtige natuur je versteld doen staan. Attractiepark Toverland is perfect voor een dagje uit of voor teambuilding met het bedrijf.

Reactie achterlaten, bijvoorbeeld een review, vraag of opmerking? Dat kan hieronder.

Limburg
5 met 36 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.