Pretparken Groningen

De populairste pretparken van Nederland, en dus ook Groningen.
Altijd al een goed advies gewild over de beste pretparken van Nederland? Dan bent u hier aan het juiste adres! De 3 meest bezochte pretparken van Nederland zijn de Efteling, Duinrell en Slagharen. Deze pretparken hebben een grote variatie van attracties en zijn dus voor het hele gezin geschikt. Bekijk in dit artikel meer over de verschillende themaparken, pretparken en attractieparken.

Bekijk hier het mooiste pretpark >>

De populaire attractieparken.

  • Efteling
Efteling
Bron: Efteling.com

De Efteling is ontstaan in 1933 en is daardoor één van de oudste pretparken van Nederland. In 1952 werd het populaire sprookjesbos gebouwd en kreeg de Efteling zijn eerste grote doorbraak in de pretparkwereld. Later werden er hele mooie familie attracties toegevoegd zoals droomvlucht,fata morgana en zoveel meer. Je kan ook in de Efteling overnachten, dit gebeurt in het Efteling Hotel. Met zijn 21 fantastische sprookjes suites, een wonderlijke torenkamer en een luxe comfortkamer ben je gegarandeerd op de juiste plek! Tenslotte is het zeer waarschijnlijk dat je er Pardoes of 1 van de sprookjesbos bewoners tegen het lijf loopt. De website van de Efteling: https://www.efteling.com.

  • Slagharen
Slagharen
Bron: Slagharen.com

Dit wondermooie wild west pretpark heeft meer dan 40 verschillende attracties en een aanzienlijk aantal prachtige vakantiehuisjes in het vakantiepark om in te verblijven. Tevens zijn er western parades en het straattheater van Main Street Music and Dance Company. Er zijn veel verschillende shows en ook een waterparadijs met glijbanen aanwezig. Kortom, in dit pretpark is alles aanwezig voor een fijne tijd met de familie. De website van Slagharen: https://www.slagharen.com/nl/attractiepark/.

  • Duinrell

Duinrell is een landgoed die omgetoverd werd tot een Attractiepark & Camping.
Er is een groot aanbod van attracties voor zowel jong & oud. Je kunt er ook verblijven op de camping die zijn eigen Duingalows heeft. Vervolgens is er ook een groot waterparadijs en Duinrell ligt op 5 kilometer van het strand. Goed om tijdens de warme dagen afkoeling te zoeken. De website van Duinrell: https://www.duinrell.nl/.

De kaart bekijken van pretparken.

Reactie achterlaten? Plaats hieronder een review, opmerking of een vraag.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *