Efteling voorgerecht

Niet alleen is de Efteling een van de grootste familieparken van Nederland. Het is ook nog eens een van de oudsten. Het idee om een Efteling te maken was er namelijk al voor de eerste wereldoorlog! Dit is echt uniek te noemen, want geen enkel attractiepark in Nederland heeft een dergelijke geschiedenis. Kom in dit artikel meer te weten over de voorgerechten en het restaurant in de Efteling.

Het park is door de loop van de jaren steeds meer uitgebreid en er zijn meer iconische figuren bijgekomen. Zo is er bijvoorbeeld Holle Bolle Gijs en nog veel meer leuke figuren. Ook zijn er veel meer bezoekers en maakt de Efteling al jaren winst. Geld dat weer kan besteed worden aan het maken van nieuwe attracties en leuke dingen. Zo blijft de Efteling een mooie plek die altijd blijft doorgroeien. Zelfs voor mensen die er vaak heengaan is er dan veel moois te beleven.

Efteling voorgerecht informatie

Efteling voorgerecht
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/restaurants

Een ticket voor Efteling is over het algemeen niet goedkoop. Een reguliere ticket kost namelijk 38 euro. En in de maanden Juli en Augustus zelfs 40 euro. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om korting te krijgen.

Zo krijgen mensen die een beperking hebben korting. Dat is ideaal, want op die manier kunnen zij ook genieten van het mooie park. Daarnaast is het mogelijk met groepen te gaan en hoe groter de groep hoe meer korting je krijgt. Denk daarbij aan uitjes met je school, uitjes met bedrijven of uitjes met een grote vriendengroep. Je kunt het zo gek niet bedenken. Daarnaast is het ook mogelijk om een abonnement op de Efteling te nemen zodat je zeer vaak terug kunt komen om weer opnieuw te genieten.

Uitgebreide maaltijden met voor- en nagerechten.

Het kortingsgeld dat je dan overhoudt kun je dan besteden aan een heerlijke maaltijd. In de Efteling is het namelijk ook mogelijk om heerlijk te dineren. Niet alleen een snelle hap, maar ook uitgebreide maaltijden met een voorgerecht en nagerecht en dergelijke. De Efteling kent goede openingstijden, dus je kunt optimaal genieten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je dingen in het park mist.

Bekijk hier enkele menukaarten:

Heb je een vraag, wil je iets corrigeren of een opmerking toevoegen? Reageer dan hieronder.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Plaats een reactie