Efteling Symbolica

Efteling Symbolica, betoverend.

Efteling Symbolica

Bron: Efteling.com

Symbolica is een van de nieuwe attractie van de Efteling. In deze overdekte attractie draal je door de het betoverde paleis. Hier komt je fantasie helemaal tot leven. Dwaal door de betoverde gangen van het paleis en laat Tovernar Pardoes er voor zorgen voor verassing. Een bezoek aan Symbolica is altijd weer bijzonder omdat geen elke bezoek hetzelfde is. De routes door het paleis zijn interactief, afwisselend en voor elke leeftijd en generatie bijzonder. Er zijn in eerste instantie drie verschillende tours door het paleis. Symbolica is voor kinderen van elke leeftijd toegankelijk. Kinderen die kleiner zijn dan 1 meter dienen wel te worden vergezeld door een begeleider. Let erop dat sommige mensen duizelig worden in de attractie. Mocht je een kleine baby bij je hebben, die je liever niet meeneemt in de attractie, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de babyswitch. Hierbij mag één ouder buiten de rij wachten met het kind, zodat de andere ouder in de attractie kan gaan. Als deze terugkomt, kan hij het kind overnemen en mag de eerste ouder zonder te wachten plaatsnemen in de attractie. Symbolica bevindt zich in het sprookjesbos op de Pardoes Promenade.

Bekijk hier informatie over Symbolica >>

Bekijk hier de prijzen van de tickets >>

Meer over de attractie Symbolica van de Efteling.

Het is de duurste attractie in het bos, en kostte zo’n 35 miljoen euro. De attractie is geopend sinds 1 juli 2017 en wordt hoog geprezen door zijn bezoekers. De attractie is vorm gegeven door een sterk team van ontwerpers zoals Sander de Bruijn en Karel Willemen. Het grootse kasteel is een prachtige aanvulling aan het betoverende sprookjesbos in het door en door Nederlandse pretpark de Efteling. Laat je dus betoveren en breng een bezoek aan het sprookjesachtige Symbolica.

Wat is jouw ervaring met Symbolica? Laat hieronder een review achter.

Efteling Symbolica
4.4 met 45 stemmen

2 Berichten

PretparkenNederland

34 minuten ago

Wat is jouw ervaring met deze attractie? Vind je het een echte aanrader of juist minder en waarom?

Moderator

34 minuten ago

Ben jij hier wel eens in geweest?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.