Efteling Symbolica

Symbolica is een van de nieuwe attractie van de Efteling. In deze overdekte attractie draal je door de het betoverde paleis. Hier komt je fantasie helemaal tot leven. Dwaal door de betoverde gangen van het paleis en laat Tovernar Pardoes er voor zorgen voor verassing. Een bezoek aan Symbolica is altijd weer bijzonder omdat geen elke bezoek hetzelfde is. De routes door het paleis zijn interactief, afwisselend en voor elke leeftijd en generatie bijzonder. Er zijn in eerste instantie drie verschillende tours door het paleis. Symbolica is voor kinderen van elke leeftijd toegankelijk.

Kinderen die kleiner zijn dan 1 meter dienen wel te worden vergezeld door een begeleider. Let erop dat sommige mensen duizelig worden in de attractie. Mocht je een kleine baby bij je hebben, die je liever niet meeneemt in de attractie, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de babyswitch. Hierbij mag één ouder buiten de rij wachten met het kind, zodat de andere ouder in de attractie kan gaan. Als deze terugkomt, kan hij het kind overnemen en mag de eerste ouder zonder te wachten plaatsnemen in de attractie. Symbolica bevindt zich in het sprookjesbos op de Pardoes Promenade.

Meer over de attractie Symbolica van de Efteling.

Het is de duurste attractie in het bos, en kostte zo’n 35 miljoen euro. De attractie is geopend sinds 1 juli 2017 en wordt hoog geprezen door zijn bezoekers. De attractie is vorm gegeven door een sterk team van ontwerpers zoals Sander de Bruijn en Karel Willemen. Het grootse kasteel is een prachtige aanvulling aan het betoverende sprookjesbos in het door en door Nederlandse pretpark de Efteling. Laat je dus betoveren en breng een bezoek aan het sprookjesachtige Symbolica.

Hieronder kan je enkele filmpjes vinden van deze mooie attractie:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden, of per e-mail toegezonden worden aan info@pretparkennederland.nl. Vond je dit een leuk artikel? Delen stellen we erg op prijs, bijvoorbeeld op je social media, je blog/website. Veel plezier in Symbolica!

Wat is jouw ervaring met Symbolica? Laat hieronder een review achter.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *