Efteling parkeren

Hoe u zich ook verplaatst naar de Efteling, er zijn voldoende parkeerplaatsen voor elke bezoeker. Hieronder lees je meer over de manieren om naar de Efteling te gaan en over het parkeren. Wij wensen je alvast ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Waar te parkeren bij de Efteling?

Met de wagen naar de Efteling.
Voor deze gasten is het grootste parkeerterrein voorzien aan de hoofdingang van het park. Een dagpas kost 10 euro en kan zowel online geboekt als in het park aangekocht worden.

Met een elektrische wagen naar de Efteling.
Vooraan op het bezoekersterrein zijn 4 oplaadpunten voorzien voor elektrische wagens. Bij aankomst meldt u zich bij een parkeerwachter, die u begeleidt naar een vrij oplaadpunt. Deze parkeerplaatsen kunnen niet gereserveerd worden.

Met de touringcar naar de Efteling.
Touringcars parkeren gratis.

Brengen en ophalen.
Voor het brengen en ophalen van gasten werd een speciaal terrein voorzien. Dit situeert zich naast de openbare bushaltes. Hiervoor neemt u één afslag verder dan het gewone parkeerterrein. Hier mag niet stilgestaan worden met de wagen. Indien de gebrachte bezoekers in een rolstoel zitten, wendt u zich het best tot de speciaal daarvoor voorziene plaats. Deze ligt rechts van de hoofdingang, naast de fietsenstalling en is te bereiken door het volgen van de verkeersborden ‘Efteling Bosrijk’.

Op de kaart:

Als gast van hotels Efteling Bosrijk en Efteling Hotel

Deze bezoekers mogen gratis parkeren bij hun accommodatie. Voor gasten van het Efteling Hotel bevindt het parkeerterrein zich bij het hotel. U kunt vanuit het hotel via een speciale ingang naar het park. De gasten van Efteling Bosrijk kunnen terecht op de parking voor de ingang van Efteling Bosrijk. Van hieruit kunt u lopend of met een treintje naar het park.

Adressen accommodatie:

  • Efteling Hotel
    Horst 31
    5171 RA Kaatsheuvel
  • Efteling Bosrijk
    Eftelingsestraat 7
    5171 RP Kaatsheuvel

Als bezoeker van het theater.
Bezoekers van het Efteling Theater parkeren bij de hoofdingang. U kan enkel in het theater een dagkaart kopen. Deze kost 7,50 euro. Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Plaats een reactie