Efteling Loonsche Land

Vakantiepark het Loonsche Land van de Efteling.

De Efteling kan aan meer dan 1 miljoen mensen per jaar een slaapplaats bieden, want attractiepark de Efteling bezit een naastgelegen vakantiepark van 8 hectare, geheten Loonsche land. Om de vele duizenden mensen die dagelijks op de Efteling willen blijven overnachten te huisvesten, beschikt de Efteling nu over meerdere hotels, appartementen en groeps- en vakantiewoningen.

Loonsche land is een natuurgebied in de buurt van Kaatsheuvel en het vakantiepark Loonsche Land van de Efteling is ernaast gebouwd met behoud van de natuur. Daardoor verblijf je midden in die natuur als je kiest voor een overnachting op dit vakantiepark. Om de natuur te benadrukken zijn alle vakantiewoningen en de kamers in het hotel, gebouwd van materialen uit de natuur. Lees hieronder verder over het vakantiepark.

Bekijk hier het Loonsche Land >>

Efteling Loonsche Land, slaapplaatsen en themakamers.

Het Loonsche Land

Bron: Efteling.com

Het Loonsche Land Hotel heeft 400 slaapplaatsen. Iets minder luxe zijn de trendy plaggenhutten in de duinen. Aan een duinmeertje staan allergeenhutten voor mensen met een allergie en er is een schaapskooi voor 12 personen met echte geitjes in de voortuin!

Daarnaast zijn er Themakamers. Dit zijn vakantiehuisjes met de service van een hotel zoals badlinnen en toiletartikelen. Er zijn drie soorten: de Themakamers Waterzicht staan op palen half in het meertje en hebben per huisje een eigen vlonder, de Themakamers Boomzicht staan een flink eind boven de grond op palen tussen de bomen en de Themakamers Duinzicht verstoppen zich tussen de zandheuvels.

Efteling Loonsche land

Bron: Efteling.com

Afstand naar de Efteling.

Vanaf het vakantiepark naar de Efteling is het wel 20 minuten wandelen, maar het parkeren en de toegang tot de Efteling zijn onbeperkt en gratis, als je geboekt hebt op het vakantiepark. Ook mag je tot na sluitingstijd in het attractiepark blijven om te eten in een restaurantje aldaar. Op het vakantiepark zelf kun je in De Proeftuyn de hele dag door eten. Veel plezier!

Bekijk hier de overnachtingen >>

Heb jij een ervaring die je wilt delen met anderen? Dan kan je hieronder een review achterlaten.

Efteling Loonsche Land
4.6 met 39 stemmen

2 Berichten

Moderator

34 minuten ago

Heb jij een ervaring met het overnachtingen in het Loonsche Land?

Moderator

33 minuten ago

Ben je van plan om te overnachten in het Loonsche Land? Zou je een themakamer willen boeken?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.