Efteling last minute

Er zijn van die dagen dat je opeens zin hebt om naar een pretpark te gaan. Naar de Efteling bijvoorbeeld. En waarom ook niet? Er is weinig voorbereidingstijd voor nodig om de Efteling last minute te bezoeken. Hooguit even de tas inpakken en online entreekaartjes kopen. Zelfs kun je last minute overnachten bij de Efteling. Wel zo leuk voor een spontaan weekendje weg. Je kunt als je last minute boekt soms zelfs profiteren van voordeel. Zo slaap je nog lekkerder in één van de appartementen, vakantiewoningen of hotelkamers van de Efteling. Lees hieronder meer over de Efteling last minute.

Bekijk hier de last minutes >>

Lees meer over:

Een last minute Efteling boeking doen?

Efteling last minute
Bron: Efteling.com

Een last minute bezoek aan de Efteling start online. Althans, als je de rijen aan de kassa van het pretpark wilt ontlopen en ook geen tijd wilt verdoen door naar een van de voorverkoopadressen te gaan. Op de website van de Efteling kun je snel en simpel kaartjes kopen. Een handige optie is dat je ook meteen je parkeerkaart kunt bestellen. Daarmee kun je na afloop van je dagje pretpark meteen wegrijden en hoef je niet in de rij te gaan staan bij het parkeerautomaat.

Zeker als je last minute besluit naar de Efteling te gaan, is het fijn dat je nergens tijd verliest, want misschien ben je al iets later dan normaal stap gegaan. Online kun je ook je entreebewijs upgraden naar een ‘Ticket Extra’ of een ‘Ticket Luxe’. Je krijgt dan onder meer korting op een souvenir en de lunch is inbegrepen. Dat scheelt weer boterhammen smeren.

Drukte in de Efteling

Als je in de zomermaanden juli en augustus besluit last minute naar de Efteling te gaan, besef dan wel dat het er vanwege de zomermaand erg druk kan zijn. Op de website van de Efteling en via haar app kun je kijken welke dagen er drukte wordt verwacht. Je ziet meteen ook de weersverwachtingen voor het pretpark en of de meeste buitenachtbanen open zijn. Het is eveneens slim bij een last minute bezoek om te kijken of er geen files op je route naar de Efteling staan. Zeker als je echt last minute gaat, dus ergens halverwege de ochtend pas besluit dat je wel zin hebt in achtbanen en ander vertier, wil je nergens tijd verliezen. De Efteling is elke dag geopend tussen 10 .00 en 18.00 uur, ook in het weekend.

Last minute overnachten in de Efteling

Dat je last minute een kaartje kunt kopen voor de Efteling, ligt waarschijnlijk voor de hand, maar ook op het laatste moment besluiten dat je wilt blijven overnachten is mogelijk. Op de website van de Efteling kun je namelijk onder het kopje ‘last minutes’ meer lezen wat de mogelijkheden zijn als je meerdere dagen in het park wilt blijven en dus wilt blijven slapen. Vaak zijn er ook last minute aanbiedingen te vinden. Je kunt bij de Efteling blijven slapen in appartementen, vakantiewoningen of hotelkamers, welke soms een eigen sfeer hebben. Een last minute overnachting in de Efteling is een goede manier om je geliefde of je kinderen te verrassen. Veel plezier met het boeken van een Efteling last minute.

Enkele filmpjes van attracties:

Zelf een last minute gespot voor de Efteling, laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *