Efteling huisjes

Ergens in een sprookjesbos staan heel mooie huisjes, waar je zomaar een paar nachten kunt slapen. Klinkt dat als een sprookje? De huisjes zijn echt betoverd! Geen wonder dat kinderen ze zo geweldig vinden. Maar niet alleen kinderen! Het Dorpshuys en het Boshuys, in al hun verschillende uitvoeringen, zijn zo comfortabel, dat grote mensen een verblijf hier als pure vakantie beschouwen. De Efteling huisjes hebben alles erop en eraan. Want hoewel het voor kinderen de magische sfeer is die het ‘m doet, volwassenen willen natuurlijk vooral een comfortabel verblijf na een dag in de Efteling te hebben rondgelopen. In de woonkamer zak je heerlijk weg in de bank en kijk je naar je favoriete film. In de keuken maak je wat te eten of je gaat naar één van de nabijgelegen eetgelegenheden. Alles is hier op loopafstand, ook al lijkt het alsof je in een sprookjesbos verblijft. Lees hieronder meer over de huisjes van de Efteling.

Bekijk hier de huisjes >>

Lees meer over:

De verschillende Efteling huisjes.

Efteling huisjes
Bron: https://www.efteling.com/nl/overnachten

Er zijn huisjes in verschillende maten en stijlen. Zo zijn de Dorpshuysjes genoeglijk en gezellig. Ze geven je het gevoel van weleer, van gezellige dorpspleintjes en het goede leven. De Boshuyzen staan, inderdaad, in het bos. Sommige staan ook direct aan het meer. En dat maakt al die Efteling huisjes zo bijzonder. Je bent zo weer in het pretpark maar onderhand zit je midden in de prachtige en gevarieerde natuur van Noord-Brabant. Bos en duin nodigen uit tot wandelen en spelen.

Voor kinderen

Voor de kinderen zijn er ontdekboxen waarmee ze de natuur kunnen verkennen. Zo leren ze veel over dieren en planten terwijl ze gewoon aan het spelen zijn. Er zijn ook echt dieren te zien. Gelukkig hoeven jullie aan het eind van de dag niet naar huis maar gaan jullie heerlijk gezellig overnachten in één van de Efteling huisjes. Dat is voor kinderen een onvergetelijk avontuur en laten we eerlijk zijn, voor de volwassenen eigenlijk ook. De volgende ochtend ontbijt je heerlijk in de bar, waarna je vele avonturen wachten in het pretpark, het sprookjesbos en de natuur.

Review de Efteling huisjes.

Heb je wel eens overnacht in één van de Efteling huisjes en wil je graag laten weten wat je ervan vond? Dat kan hieronder.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *