Efteling hotel

Efteling hotel

De Efteling is de plek om heen te gaan als je wilt genieten van een wonderbaarlijke ervaring. Het is de plek waar je heengaat en die je vervolgens nooit meer gaat vergeten. Het maakt namelijk zo een impact op mensen dat ze vaker terugkomen. Het is een magische plek om even heen te gaan om de dagelijkse realiteit te vergeten. Zeker als je even klaar bent met reguliere uitjes, is de Efteling een goed alternatief. Het vestigt zich in het zuiden des lands, maar op een goede plek die voor iedereen bereikbaar is. Je kunt zelfs je vakantie vieren bij de Efteling. Niet alleen de Efteling is leuk, maar de omgeving rondom de Efteling is ook een genot om eens heen te aanschouwen. Leuk voor oude, jonge en volwassen mensen. Iedereen heeft gegarandeerd een leuke tijd. Lees hieronder meer over het Efteling hotel.

Bekijk hier het hotel >>

Welke overnachtingen zijn er allemaal in het hotel?

Ben je benieuwd welke themakamers er allemaal zijn?

Het park kent het bekende sprookjesbos waar allemaal iconische strip- en filmfiguren te bewonderen zijn. Maar er is meer dan dat: in de

Efteling hotel

Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel

Efteling worden namelijk ook vaak evenementen georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld parkshows en watershows. Entertainment voor jong en oud. Dit is prima om eens heen te gaan nadat je kort bent uitgekeken op alle attracties, of het sprookjesbos. Zo hoef je je nooit te vervelen in de Efteling.

Luxe accommodaties en suites in het Efteling hotel.

Omdat er zoveel te doen is in de Efteling, is er ook de mogelijkheid om er een aantal nachten te verblijven in een hotel. De Efteling is voorzien van zeer luxe accommodaties. Ze kunnen zowel kleine als grote gezinnen aan, maar er zijn ook bijvoorbeeld 2-persoonskamers. Ideaal om met je vriendin heen te gaan, of bijvoorbeeld met een goede vriend. Dit is allemaal mogelijk. Naast hotels zijn er ook vakantieappartementen. Als je echt een heel groot gezin hebt, is er de mogelijkheid om een vakantiewoning te huren. Hier kunnen veel personen overnachten en dit is ook nog een voordeliger! Ideaal dus. Aarzel niet en kom snel naar de Efteling en beleef een prachtige ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Review het Efteling hotel.

Wil je een review achterlaten over de kamer of een ander soort overnachting bij de Efteling? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen.

Efteling hotel
4.8 met 64 stemmen

12 Berichten

Moderator

33 minuten ago

In weke kamer of suite zou jij willen overnachten en welke?

Moderator

33 minuten ago

Ben jij wel eens in een suite geweest? We zijn benieuwd naar welke en jouw ervaring.

Moderator

33 minuten ago

Wat is jouw ervaring met de Fata Morgana suite?

PretparkenNederland

33 minuten ago

In welke van onderstaande suites heb jij wel eens overnacht? Sneeuwwitje Suite 4-persoons De Vliegende Hollander Suite 4-persoons Doornroosje Suite 4-persoons Noorderlicht Suite 4-persoons Pardoes Suite 4-persoons Excellente Suite 2-persoons Sprookjesboom Suite 5-persoons Wonder Water Suite 4-persoons Vergulde Suite 5-persoons Roodkapje Suite 4-persoons Coca-Cola Suite 4-persoons Fata Morgana Suite 2-persoons Circus Suite 4-persoons Assepoester Suite 4-persoons Carrousel Suite 4-persoons Koningssuite 4-persoons Laven Suite 4-persoons Hans en Grietje Suite 5-persoons Wolf en de Zeven Geitjes Suite 4-persoons Hans Christian Andersen Suite 4-persoons

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ga jij aankomend weekend naar het hotel, zo ja, welke overnachting boek je bij de Efteling?

Moderator 1

33 minuten ago

Heb jij een hotelkamer of suite geboekt voor vandaag?

Moderator

33 minuten ago

Ben jij in de herfstvakantie in 1 van de mooie suites geweest?

PretparkenNederland.nl

34 minuten ago

Iemand wel eens in de Doornroosje Suite 4-persoons overnacht?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb jij hier wel eens overnacht? Voor welke overnachting heb je gekozen en hoelang was je hier?

moderator

34 minuten ago

Welke overnachtingsvorm zou jij kiezen?

Moderator

34 minuten ago

Welke overnachting zou jij kiezen?

Moderator 1

33 minuten ago

Ben je van plan het hotel te boeken? Welke suite/kamer heb je op het oog?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.