Efteling filmpjes

Een dagje naar de Efteling is natuurlijk ontzettend leuk, maar je dag wordt nog leuker met de voorpret. Zo heeft de Efteling bijvoorbeeld heel veel filmpjes online staan. Van TV-shows tot ‘onride’ filmpjes, er zit altijd wel iets leuks tussen voor jou. Natuurlijk kunnen de filmpjes ook na het bezoek aan de Efteling worden bekeken.

Voor kinderen, enkele Efteling filmpjes

Om het dagje naar de Efteling nog sprookjesachtiger te maken, kunnen kinderen bijvoorbeeld kijken naar Efteling TV. Veel Efteling bewoners maken heel veel avonturen mee die je daar allemaal kunt zien. Helemaal leuk als het kind daarna zijn of haar favoriete karakters terugziet in het park. Voorbeelden van TV-shows voor kinderen zijn: de sprookjesboom, leren met Joki, sprookjes van Klaas vaak en nog heel veel andere programma’s. De Efteling heeft ook een eigen youtube kanaal speciaal voor iets oudere kinderen: Efteling Junior. Hier zijn nog veel meer filmpjes te vinden over het park met onder andere de avontuurlijke spelshow ‘Erecode’.

Enkele filmpjes van attracties in de Efteling:

Voor volwassenen, welke attracties?

De Efteling heeft niet alleen leuke filmpjes voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De Efteling heeft bijvoorbeeld ontzettend veel leuke en informatieve filmpjes online staan over het bouwproces van een nieuwe attractie. Een voorbeeld is de ‘making of’ de Vliegende Hollander. Als je de filmpjes hebt bekeken zal je erachter komen hoe attracties worden gebouwd en dat niet altijd alles zonder problemen verloopt. Ook meer recente attracties zoals de Baron 1898 en Symbolica hebben deze ‘making of’ filmpjes.
Nog niet genoeg gehad van de Efteling?

Voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen van de Efteling, kan je zelfs thuis vanuit je stoel getransporteerd worden naar de Efteling, er zijn namelijk vele zogenaamde onride filmpjes gemaakt. Hierdoor lijkt het alsof je echt in de attractie zit. Ga je bijvoorbeeld nog een keertje in de Baron 1898 of wil je liever een van de magische tours van Symbolica bekijken? Het kan allemaal!

Last updated: maandag 29 juni 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *