Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk

Om je mooie dromen te bezorgen komt Klaas Vaak bij je langs in vakantiepark Bosrijk van de Efteling. Hij is de rode draad in dit themavakantiecentrum waar hij je vakantiedromen uit laat komen. Het park biedt circa 1550 slaapplaatsen, heerlijk voor hen die langer dan een dag in het pretpark willen zijn. Het vakantiepark opende in december 2009 en toen en nu nog steeds, maakt het poortgebouw een grote indruk.

Bekijk hier alles over Bosrijk >>

Bekijk hier de dagtickets voor de Efteling >>

Efteling Bosrijk, het Poorthuys

Dit schitterende Poorthuys, dat nieuw is opgetrokken maar het uiterlijk van een eeuwenoud sprookjeskasteel heeft met zijn ronde torens en boogpoorten in de entree, is de toegang tot het vakantiepark. Je vindt er uiteraard de receptie, maar ook het Eethuys, een zwembad het Badhuys, en het Kleyn Waerenhuys. Daarnaast zijn er 24 appartementen die met de modernste gemakken allemaal nostalgisch zijn ingericht.

Overnachten in het Landhuys.

Efteling Bosrijk

Bron: Efteling.com

Verder kun je ook overnachten in het Landhuys. Dit is net als het Poorthuys in de kasteelstijl van de middeleeuwen gebouwd, dit keer met echte stoere vierkante torens met kantelen. De appartementen in dit gebouw zijn ook in de nostalgische Klaasvaak-sfeer gedecoreerd. Het Landhuys van Bosrijk heeft een grote gezamenlijke lounge voor de gasten.

Andere overnachtingsmogelijkheden vind je in de Boshuysen of Dorpshuysen. Het is werkelijk alsof je terug in de tijd stapt in het schattige dorpsstraatje waar geen een vakantiehuisje hetzelfde is. Huisjes met trapgevels, puntgevels en knusse ruitjes wachten op hun gasten. De luxe Boshuysen kun je huren vanaf 4 personen en ook voor grote groepen, gehandicapten of voor allergeenhuizen kun je er terecht. Er zijn houten huizen aan een meer met een vlonder boven het water of stenen huizen in het bos. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze zeer luxe zijn en eerder villa’s genoemd moeten worden, dan huizen.

Bekijk het de kaart van alle pretparken in NL.

Reactie achterlaten, bijvoorbeeld een review of een bepaalde ervaring die je hebt met Efteling Bosrijk? Laat dit dan weten hieronder.

Efteling Bosrijk
4.6 met 63 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.