Efteling attracties

Efteling attracties

De Efteling, het meest beroemde Nederlands pretpark bevindt zich in Kaatsheuvel en trekt met zijn ligging ook veel Belgische bezoekers. Vele generaties lang komen de mensen al van uit het hele land naar het park om te genieten van een ritje in de alom bekende attracties. Is de reis voor jou te ver? Tegenwoordig kun je ook al overnachten op het bijbehorende park Efteling Bosrijk, waar diverse huisjes zijn gebouwd en ook het al uit 1992 stammende Efteling hotel doet nog steeds zijn werk. Lees hieronder meer over de Efteling attracties.

Bekijk hier de attracties >>

Bekijk hier de dagtickets voor de Efteling >>

Efteling attracties

Efteling attracties

Bron: Efteling.com

Kom je naar de Efteling dan wil je vast genieten van de alom bekende attracties. Een ritje maken in Droomvlucht, een boottochtje door de Fata Morgana, en een rondje over de wereld in Carnival Festival. Drie rustige attracties die waarschijnlijk de kinderen ook helemaal fantastisch zullen vinden. Ben jij meer een snelheidsduivel? Dan ben je in de Efteling ook zeker op de juiste plek. Met zijn achtbanen zoals de Python, Baron 1898, Joris en de Draak, de Vliegende Hollander, de Bob en de spannende Vogel Rok ben jij wel een tijdje zoet. Heb je dan nog niet genoeg spanning gehad kies dan voor Villa Volta, de Halva Maen en de Pirana. Je kinderen vermaken zich in een van de speeltuintjes, op de Oude tufferbaan, in het sprookjesbos, op het kinderspoor of op het Anton Pieck plein waar zich diverse oude draaimolens bevinden. Nog even een papiertje weggooien bij Holle Bolle Gijs en je dag is voorbij gevlogen!

De Efteling attracties op een rij:

  • Baron 1898
  • De Vliegende Hollander
  • Droomvlucht
  • Joris en de Draak
  • Fata Morgana
  • Python
  • Vogel Rok
  • Bob
  • Carnaval Festival

Plattegrond van de attracties.

Wat is jouw favoriete Efteling attractie?

Ben je wel eens naar de Efteling geweest en wil je laten weten welke attractie jij geweldig vond en waarom? Geef dan hieronder een reactie.

Efteling attracties
4.4 met 12 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.