Efteling arrangement

Sprookjesachtige arrangementen bij de Efteling.

Het pretperk de Efteling biedt een aantal aantrekkelijke arrangementopties. Er zijn verschillende mogelijkheden tot overnachten en elke overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het Park. Kinderen tot en met 3 jaar oud verblijven gratis. Kies tussen een van de hotelkamers, vakantiewoningen of appartementen. Lees hieronder meer over de arrangementen van de Efteling.

Bekijk hier de arrangementen >>

Bekijk hier de dagtickets >>

Efteling arrangement, hotel en vakantiepark.

Efteling arrangement

Bron: Efteling.com

Eftelinghotel.
Het Eftelinghotel is eigen zelf ook een attractie. Klaas Vaak en andere Sprookjesbosbewoners lopen door het sprookjesachtige hotel. Voor de kleinsten is er een leuke speeltuin aan het hotel. Het hotel bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het park en je mag er als gast gratis parkeren. In het Eftelinghotel kun je ’s avonds ook een lekker hapje eten. Kies uit een van de comfortkamers of suites die allemaal helemaal voldoen aan de eisen van nu. Wil je je helemaal onderdompelen in de sprookjessfeer? Kies dan voor een van de bijzondere themasuites zoals de Sneeuwwitje Suite, de Koningssuite of de Hans Christian Andersen Suite.

Vakantiepark Bosrijk

Op 10 minuten lopen van de Efteling ligt vakantiepark Bosrijk midden in de natuurlijk. Er zijn vakantiewoningen in verschillende groottes. De gewone huisjes zijn geschikt voor 6 tot 8 personen, maar er zijn ook accommodaties die tot wel 24 personen kunnen herbergen. In restaurant het Eethuys kun je lekker eten en zij zorgen ook voor de ontbijtbezorging. Op vakantiepark Bosrijk zijn ook een aantal gezellige appartementencomplexen waar je met een klein gezelschap kunt verblijven.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Een ander prachtig vakantiepark is Efteling Loonsche Land. Vanuit hier ben je te voet in 20 minuten bij het park. Hier zijn verschillende vakantiewoningen, hotelkamers en themakamers te vinden. Kies voor een van de sfeervolle woningen aan het water of voor ene paalwoning waar je op hoogte tussen de bomen zit.

Lees meer over de suites van de Efteling.

Bekijk hier direct het Loonsche Land >>

Heb jij een bepaalde ervaring met een arrangement bij de Efteling die je wilt delen met anderen? Dan kan je hieronder het formulier invullen. Mocht je nog geen arrangement geboekt hebben dan wensen wij je veel plezier!

Efteling arrangement
4.8 met 32 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.