Efteling alle attracties open?

Niets zo vervelend tijdens een pretparkbezoek als erachter komen dat je favoriete achtbaan gesloten is… Je had je nog wel zo verheugd op die dubbele looping! Helaas komt het vaak genoeg voor dat attracties tijdelijk gesloten zijn; soms maar heel kort vanwege slechte weersomstandigheden, soms voor een langere periode omdat er onderhoud gepleegd moet worden. Gelukkig kun je vaak van te voren al checken of dit het geval is, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het plannen van je bezoek en grote teleurstellingen voorkomen kunnen worden.

Onderhoud aan attracties van de Efteling.

Efteling alle attracties openZeker in het geval van onderhoud kun je al ver van te voren op de website van de Efteling bekijken welke attracties er gesloten zijn. Een overzichtelijk lijstje geeft precies aan welke attracties voor welke periode niet open zijn, nu maar ook in de nabije toekomst. Helaas is er bijna altijd wel minstens één attractie waar onderhoud aan wordt gepleegd en dus niet open is voor publiek, maar aan de hand van dit lijstje kun je in ieder geval de voor jou gunstigste periode uitkiezen. Een ritje in jouw favoriete achtbaan hoef je dan sowieso niet te missen!

Weersomstandigheden en de Efteling.

Weersomstandigheden zijn een ander verhaal; een flinke storm of onweersbui is niet altijd te voorspellen, zeker in Nederland… Houd daarom zelf goed de weersvoorspellingen in de gaten en check ook de website of app van de Efteling regelmatig. Hier wordt namelijk duidelijk aangegeven of er verwacht wordt dat de buitenachtbanen open zullen zijn die dag, en zo nee, welke er dan gesloten zijn. Aan de hand van deze informatie kun je altijd zelf beslissen of je lekker gaat genieten van de binnen attracties, of toch liever later terugkomt voor een ritje in de spannendste buitenachtbanen.

Informatie voor onderhoud en een overzicht met attracties:

Efteling alle attracties open?
4.8 met 63 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Adverteren

Wil je de mogelijkheden tot het adverteren te weten komen? Bijvoorbeeld het plaatsen van een link, een banner of misschien wel een algehele samenwerking. Stuur ons dan een e-mail naar partners@pretparkennederland.nl.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.