Efteling alle attracties open?

Niets zo vervelend tijdens een pretparkbezoek als erachter komen dat je favoriete achtbaan gesloten is… Je had je nog wel zo verheugd op die dubbele looping! Helaas komt het vaak genoeg voor dat attracties tijdelijk gesloten zijn; soms maar heel kort vanwege slechte weersomstandigheden, soms voor een langere periode omdat er onderhoud gepleegd moet worden. Gelukkig kun je vaak van te voren al checken of dit het geval is, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het plannen van je bezoek en grote teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Bekijk hieronder meer over: Efteling alle attracties open.

Zijn alle attracties van de Eteling geopend?

Efteling alle attracties open
Bron: Efteling.com

Zeker in het geval van onderhoud kun je al ver van te voren op de website van de Efteling bekijken welke attracties er gesloten zijn. Een overzichtelijk lijstje geeft precies aan welke attracties voor welke periode niet open zijn, nu maar ook in de nabije toekomst. Helaas is er bijna altijd wel minstens één attractie waar onderhoud aan wordt gepleegd en dus niet open is voor publiek, maar aan de hand van dit lijstje kun je in ieder geval de voor jou gunstigste periode uitkiezen. Een ritje in jouw favoriete achtbaan hoef je dan sowieso niet te missen!

Weersomstandigheden en de Efteling.

Weersomstandigheden zijn een ander verhaal; een flinke storm of onweersbui is niet altijd te voorspellen, zeker in Nederland… Houd daarom zelf goed de weersvoorspellingen in de gaten en check ook de website of app van de Efteling regelmatig. Hier wordt namelijk duidelijk aangegeven of er verwacht wordt dat de buiten-achtbanen open zullen zijn die dag, en zo nee, welke er dan gesloten zijn. Aan de hand van deze informatie kun je altijd zelf beslissen of je lekker gaat genieten van de binnen attracties, of toch liever later terugkomt voor een ritje in de spannendste buiten achtbanen.

Informatie voor onderhoud en een overzicht met attracties:

Welke attractie is het meest interessant voor jou? Met welke attractie heb jij echt een hele leuke ervaring gehad? Laat dit dan weten hieronder. Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Plaats een reactie