Arrangement Efteling

Wat is er nu leuker dan een dag verwonderd op ontdekkingstocht in je favoriete pretpark met een grote groep vrienden, familieleden of collega’s en dit te combineren met allerlei lekkernijen? Dan is je sprookje pas echt compleet! Bij de Efteling is het mogelijk om voor groepen vanaf 20 personen verschillende arrangementen te boeken, zodat je voordelig met elkaar kunt genieten. Het is mogelijk om verschillende arrangementen met elkaar te combineren. Lees hieronder verder over de mogelijkheden voor arrangement bij de Efteling.

De verschillende arrangementen bij de Efteling.

Efteling arrangement
Bron: Efteling.com

De Efteling kent drie soorten groepsarrangementen waarbij je jouw Eftelingentree combineert met iets lekkers. De arrangementen zijn:

 • Efteling Lekkernij
 • Ravelijn Lekkernij
 • Loreley VIP-borrel (vanaf 50 personen)

De Loreley VIP-borrel is geschikt als je groots wilt uitpakken voor bijvoorbeeld een familiefeest, jubileum of trouwfeest. Tijdens een borrel op het Loreley-terras kun je gezamenlijk genieten van een sensationeel waterspektakel: Aquanura en worden jullie daarbij verwend met culinaire hapjes en dranken. Er is speciale aandacht voor de kinderen. Voor volwassenen kost dit arrangement 16,50 per persoon. Voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar betaal je 8,00 euro. Voor jongere kinderen is het arrangement gratis. Voor een gedetailleerde omschrijving en een overzicht van de prijzen van de diverse arrangementen, kun je de website raadplegen: https://www.efteling.com/nl/park/groepen/arrangementen

Groepsarrangementen met lunch bij het pretpark de Efteling

De Efteling heeft vier luncharrangementen waar je uit kunt kiezen:

 • Sprookjes Lunchbuffet
 • Ravelijn lunch
 • Pinokkio’s Pizza en Pasta dinerbuffe
 • Gijs snackarrangement
Efteling arrangement
Bron: Efteling.com

Voor de inhoud en de prijzen van de diverse arrangementen, kun je de website raadplegen: https://www.efteling.com/nl/park/groepen/arrangementen

Groepsarrangementen met diner?

Bij de Efteling is het ook mogelijk om te dineren. De arrangementen (Arrangement Efteling) voor het diner zijn:

 • Sprookjes Dinerbuffet
 • Ravelijn Diner
 • Pinokkio’s Pizza en Pasta dinerbuffe
  Voor de inhoud en de prijzen van de diverse arrangementen, kun je de website raadplegen: https://www.efteling.com/nl/park/groepen/arrangementen
Met school naar de Efteling als arrangement?

Ook voor schoolreisjes zijn er diverse arrangementen. Zo kan je schoolreis worden aangevuld met een speur- of wandeltocht door het park en zijn er verschillende voordelige luncharrangementen bij te boeken. Ook is het mogelijk leerlingen zelf iets te laten kiezen door Efteling-consumptiebonnen te geven. Deze zijn te bestellen via het reserveringsformulier.

Hoe reserveer je een groepsarrangement bij de Efteling?

Je kunt je groepstickets reserveren vanaf 20 personen met of zonder arrangement via het aanvraagformulier op de website: https://www.efteling.com/nl/park/groepen/arrangementen

Ook kun je telefonisch contact opnemen via +31 (0) 416 537 777 (dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur).

Houd bij het reserveren wel rekening met de Algemene Voorwaarden. Zo geldt tijdens de zomermaanden juli en augustus een supplement van € 2,- op de groepstarieven en arrangementen. Alle arrangementen dienen gereserveerd te worden, de prijzen zijn per persoon en de arrangementen zijn te reserveren t/m 11 november 2018. Wanneer er niet is gereserveerd voor de groep dan wordt de geldende kassaprijs gehanteerd. Tijdens Reuzenfeesten is het reserveren van groepsarrangementen niet mogelijk.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de arrangementen bij de Efteling? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *