Slagharen aanbieding

Slagharen heeft nieuwe trekpleister: de Gold Rush. Een aanbieding meepakken wanneer je naar Slagharen wilt gaan?
Attractiepark Slagharen – sinds 1963- is een van de meest bekende en geliefde pretparken van Nederland. In Slagharen is behalve een attractiepark ook een vakantiepark. Het park biedt het plek aan ruim dertig attracties. Indian, New Orleans, Yellowstone, Wild West, Mexican en Jules Adventureland zijn de zes themagebieden. Het park bestaat uit twee delen die via een gezellige straat met winkeltjes en restaurants verbonden zijn. Henk Bemboom, die in 2014 op 93-jarige leeftijd overleed, was de oprichter van het park in Overijssel. Lees hieronder meer over de Slagharen aanbieding en het park.

Bekijk hier de kortingen en meer bij Slagharen >>

Zwemcomplex

Net als alle andere attractieparen in Nederland staat de tijd niet stil in Slagharen.

Slagharen aanbieding
Bron: https://www.slagharen.com/nl/

Zeker de laatste jaren is het park veranderd. Zo werd in 2015 achterin het park een zwemcomplex gebouwd: Aqua Mexicana. Hoewel aanvankelijk gedacht werd aan het plaatsen van een overdekte speeltuin, werd het dus een aantrekkelijk zwemparadijs met uitdagende glijbanen.

Met het zwemparadijs kan Slagharen nog beter concurreren met de bungalowparken in de omgeving. Vanwege het zwemcomplex verdween de Flying Cloud en werd een behoorlijk deel van de monorail verplaatst en opnieuw aangelegd. Toegang tot het zwembad is overigens niet bij de toegangsprijs inbegrepen.

Apollo

Wie richting Slagharen rijdt ziet in de verte al het reuzenrad, bepalend voor de skyline van het kleine dorpje dat internationale bekendheid geniet vanwege het park. Eenmaal binnen blijken The Pirate, de TomaHawk, Free Fall, Gold Rush, Enterprise en de Ripsaw Falls erg populair en doet de Apollo gelukkig ook nog altijd dienst. De zweefmolen met de groene wereldbol is niet meer weg te denken uit het pretpark.

Thunder Loop

Zo’n twee jaar geleden werd bekend dat de Thunder Loop zou verdwijnen. De achtbaan werd te duur in onderhoud. Daarmee verdween een attractie die het attractiepark écht op de kaart zette. Op 2 oktober 2016 gingen passagiers voor de allerlaatste keer ‘over de kop’ en werd de Thunder Loop bedankt voor bewezen diensten. Ondertussen is iedereen de Thunder Loop al lang weer vergeten. Reden is de nieuwe Gold Rush, die nóg veel meer snelheid en avontuur biedt dan de verouderde Thunder Loop. De nieuwe trekpleister kostte het attractiepark liefst vijf miljoen euro.

Aanbieding Slagharen, waar en hoe?

Nog steeds bezoeken op jaarbasis meer dan een miljoen mensen het attractiepark, dat door talloze aanpassingen en modernisaties de toets der kritiek weer moeiteloos kan doorstaan. Een kaartje voor het pretpark kost 29 euro, kinderen tot en met drie jaar zijn gratis. Een ticket voor een zwembad kost acht euro. Op de website van het park kun je actie- en verzilvercodes invullen om zo te genieten van korting. Wie wachtrijen bij de ingang wil voorkomen, die bestelt tickets eenvoudig online. Ze worden dan via e-mail gestuurd. Op verschillende kortingssites vind je onder het kopje aanbieding Slagharen vaak aantrekkelijke kortingen.

Vraag, opmerking of een bepaalde aanbieding gezien? Laat dit dan hieronder weten.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *