Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven is een kleinschalig dierentuin dat zich vooral richt op allerlei vogelsoorten en papegaaiachtigen specifiek. Dit is ook niet zo verwonderlijk, want het park is ontstaan uit de Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. In 2013 is het park overgenomen door de familie Loomans en is het Zoo Veldhoven gaan heten. Wel is de liefde voor exotische vogelsoorten gebleven, want het park telt talloze bijzondere vogels en papegaaien die in de loop der jaren door de Stichting zijn opgevangen. Zoo Veldhoven richt zich vooral op de persoonlijke benadering. Je mag de vogels voeren met speciale nootjes en als je vragen hebt, mag je altijd een verzorger aanspreken.

Bekijk hier de kortingen voor Zoo Veldhoven >>

De dieren in Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven
Bron: http://www.zooveldhoven.nl/

Het dierenpark bestaat uit 150 verschillende diersoorten, waarvan vogels het grootste aantal van vormen. Er zijn talloze prachtige gekleurde exotische soorten papegaaien en kaketoes, maar ook wonen er vele roofvogels, zoals de zeearend, valken en verschillende soorten uilen. Sinds 2013 maken ook andere dieren deel uit van Zoo Veldhoven, zoals ringstaartmaki’s, zebra’s, alpaca’s en flamingo’s. Je hoeft niet enkel een vogelliefhebber te zijn om naar Zoo Veldhoven te komen, want de prachtige gekleurde vogels zullen ieders aandacht trekken.

Arrangementen

Wil je de kinderen een leuk verjaardagsfeestje geven, dan kun je ze meenemen naar Zoo Veldhoven. Vanaf 10 personen kun je gebruik maken van het verjaardagsarrangement. De jarige krijgt een klein cadeautje en de groep zelf wordt verwend met ranja en wat lekkers. De kinderen krijgen speciale nootjes waar ze de vogels zelf mee mogen voeren en leren ze alles over de dieren. Ook voor een familiedag, een familiefeestje of bruiloftsjubileum is Zoo Veldhoven een perfect locatie. Je kunt rondleidingen laten organiseren en kinderen kunnen zich ook nog in de speeltuin vermaken. Neem voor een familiedag contact met de Zoo op, want er is veel mogelijk.

Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien (NOP)

De stichting NOP is nauw verbonden met Zoo Veldhoven en vangt papegaaiachtige vogels op en zorgt dat ze liefdevol opgevangen worden. Een bezoek aan Zoo Veldhoven is niet enkel leuk voor het hele gezin, je steunt er ook nog het goede doel mee.

Waar ligt Zoo Veldhoven?

Meer leuke uitjes vind je hier.

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *