Zoo Veldhoven openingstijden

Zoo Veldhoven openingstijden

In de zomer met lekker weer is het altijd leuk om dingen te ondernemen met je gezin. Er zijn vele plekken waar je heen kunt gaan, want Nederland heeft zoveel te bieden. Niet alles is altijd even leuk en sommige pretparken en dierentuinen zijn teleurstellend. Wanneer je niet teleurgesteld wilt worden is het aan te raden om naar de Zoo Veldhoven te komen. Niet alleen is Veldhoven een prachtig vakantiegebied waar veel te beleven is, ze hebben als klap op de vuurpijl ook nog eens een fantastische dierentuin. Zoo Veldhoven is op een aantal vlakken uniek. Lees hieronder meer over de openingstijden van Zoo Veldhoven en over het zelf voeren van dieren.

Bekijk hier de kortingen voor Zoo Veldhoven >>

Het zelf voeren van dieren in Zoo Veldhoven.

Zoo Veldhoven openingstijden

Bron: http://www.zooveldhoven.nl/bezoekersinformatie/openingstijden-route/

Enerzijds is het unieke plek omdat de bezoekers de dieren zelf mogen voeren. Er zijn weinig dierentuinen in Nederland waar dit kan. Vooral voor kinderen is dit leuk. Het is namelijk een keer wat anders dan eendjesvoeren en het zorgt daarom voor optimaal plezier. Er zijn veel verschillende soorten dieren in Zoo Veldhoven te bewonderen. Ben je een vogelliefhebber? Dan zit je op de juiste plek. Zoo Veldhoven heeft namelijk veel exotische vogels. Daarnaast hebben ze ook roofvogels andere soorten vogels. Als je geen liefhebber bent van vogels, heb je niks te vrezen. Er wonen in Zoo Veldhoven namelijk ook verschillende soorten reptielen en zoogdieren. Een voorbeeld van een leuk dier is de ringstaartmaki. Dit is een heel schattig beestje. Maar de Bonte Vari is ook leuk. Al deze dieren mogen gewoon gevoerd worden en dit maakt het een fanatische plek.

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk voor mensen die met een grote groep van deze mooie dierentuin willen genieten. Zo kun je er heen met een kinderfeestje en dan wordt alles voor je geregeld. De kinderen krijgen gratis ranja en krijgen bekers met nootjes waarmee ze de dieren kunnen voeren. Wanneer je met meer dan 10 personen komt krijg je korting en dit is natuurlijk ideaal. Zeker voor mensen die het financieel niet heel breed hebben. Neem dus snel een kijkje of informeer op hun website.

Wanneer is het park geopend?

Ben je benieuwd wanneer het park geopend is? Ga dan naar: http://www.zooveldhoven.nl/bezoekersinformatie/openingstijden-route/.

Heb je een vraag, opmerking of wil je een review plaatsen, dat kan hieronder.

Zoo Veldhoven openingstijden
4.7 met 3 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.