Zoo Veldhoven korting

Zoo Veldhoven korting

Met korting een dagje naar een dierenpark Zoo Veldhoven.
In Nederland zijn tal van bekende dierentuinen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan grote dierenparken als Artis in Amsterdam, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, het Dierenpark Amersfoort of Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Veel mensen weten niet dat Nederland naast deze grote en vaak drukke parken ook hele leuke kleinere dierenparken heeft. Dierenparken die rustiger zijn – en waar je dus meer van de dieren kunt genieten -, maar vaak ook aanzienlijk voordeliger zijn dan een grote Nederlandse zoo. Een van die parken is de boeiende en leerzame Zoo Veldhoven, een dierentuin die in de buurt van Eindhoven ligt. Dit gave papegaaienpark is een superieur uitje om met jouw kinderen heen te gaan! Via diverse aanbieders is dat zo geregeld. Met toegangskaartjes die ook nog eens flink afgeprijsd zijn. En dat is wel zo lekker toch, voordelig op stap en geld overhouden?

Bekijk hier de kortingen voor Zoo Veldhoven >>

Wat de Zoo in Veldhoven ‘zoo’ leuk maakt

Zoo Veldhoven korting

Bron: http://www.zooveldhoven.nl/

In Zoo Veldhoven kunnen jouw (klein)kinderen zich prima een dag vermaken. En jijzelf en/of jouw partner ook. In Zoo Veldhoven is namelijk van alles te zien, te beleven en te doen. een dagje naar het papegaaienpark Zoo Veldhoven vliegt dan ook – haast letterlijk – voorbij! De belangrijkste attractie in dit dierenpark zijn natuurlijk de papegaaien en de papegaai-achtigen. Maar daarnaast kun je in dit dierenpark genieten van allerlei soorten roofvogels, flamingo’s en ook van uitheemse zoogdieren als alpaca’s, ringstaartkmaki’s en zebra’s. Bekijk samen met je kinderen deze dieren van dichtbij en zie hoe ze gevoerd worden op de vaste voedertijden. Willen jouw kinderen tussendoor even ravotten, dan is dat mogelijk in de twee fraaie speeltuinen in Zoo Veldhoven. Zelf kun je als ouder dan lekke op het terras zitten onder het genot van een drankje en hapje.

Koop nu online kortingskaartjes voor Zoo Veldhoven

Breng ook een bezoek aan Zoo Veldhoven. Bestel nu jouw kortingskaartjes via het internet. Zo ben je verzekerd van een voordelige toegangsprijs en bezorg je jouw kinderen een tof dagje uit in een van de leukste dierenparken van Nederland!

Zoo Veldhoven korting
4.6 met 17 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.