Zoo Veldhoven drukte

Wil jij dieren van dichtbij zien en deze zelf mogen voeren? Ga dan een dagje naar Zoo Veldhoven. Deze dierentuin in Veldhoven is de perfecte bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Dit dierenpark is leuk voor jong en oud. De drukte in het park varieert, lees gauw verder over hoe druk het is en wanneer je het park het beste kunt bezoeken.

Bekijk hier de kortingen voor Zoo Veldhoven >>

Wanneer is het druk in Zoo Veldhoven?

  • Weekenden
    Deze dierentuin is maar liefst zeven dagen per week open. Je kunt iedere dag jouw favoriete dieren ontmoeten en genieten van een prachtig park. Bezoek het park het liefst doordeweeks, het is dan een stuk rustiger dan in het weekend. In het weekend is het park tot 18.00 uur open, maar is het ook een stuk drukker dan doordeweekse dagen wanneer het park om 17.00 sluit.
  • De ochtenden
    Het park is iedere dag om 10.00 uur open. Veel mensen bezoeken het park pas in de middag. Wil je een rustig bezoek? Ga dan vanaf 10.00 uur al naar Zoo Veldhoven. Als je het juist leuk vind wanneer het park wat meer bezoekers heeft, dan kun het beste vanaf de loop van de middag het park bezoeken.
  • Het weer
    Een grote invloed op de drukte in het dierenpark is het weer. Wanneer het regent of koud is, zien we de bezoekersaantallen van Zoo Veldhoven fors dalen. Een dagje naar de dierentuin is nu eenmaal leuker met goed weer. Wanneer de zon schijnt, dan is het topdrukte bij Zoo Veldhoven. Zeker in de zomervakantie wanneer het zowel lekker weer is en veel mensen vrij zijn. Bereid je dan voor op een druk park.

Wil je ook genieten van een leuk dagje uit tussen de dieren? Bezoek dan de dierentuin in Veldhoven. Je kunt altijd voor jouw bezoek contact opnemen met Zoo Veldhoven en een indicatie vragen over de verwachte drukte van die dag.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Zoo Veldhoven drukte
4.6 met 14 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *