Zoo Parc Overloon met korting

Zoo Parc Overloon is een van de leukste dierentuinen van Nederland. Met zijn centrale ligging is de dierentuin ideaal gelegen voor bezoekers uit het hele land. Ga maar eens kijken in Zoo Parc Overloon hoe cheeta’s, tijgers, apen en olifanten leven. Of breng een bezoekje aan de leeuwen of de tapir. In Zoo Parc Overloon leven wel 71 verschillende soorten dieren bij elkaar. De allersnelste is de cheeta. Deze behaalt als hij gaat rennen een snelheid van maar liefst 112 kilometer per uur. De flamingo is de oudste bewoner van de dierentuin, 42 jaar is hij.

Bekijk hier de kortingen >>

Openingstijden en entreeprijzen

Zoo Parc Overloon korting

Bron: https://www.zooparc.nl/

Zoo Parc Overloon is het hele jaar door geopend. In de maanden mei tot en met oktober zelfs extra lang. Dagelijks is het park dan open van 09.30 uur tot en met 17.30 uur. In de maanden november tot en met april is de dierentuin dagelijks geopend van 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Entreetickets voor Zoo Parc Overloon koop je aan de kassa van het park of via de website. Indien je tickets via de website koopt kan je korting wel oplopen tot €3,- per persoon afhankelijk van of je tickets met datum en tickets voor weekend of doordeweeks kiest. Het park hanteert één entreeprijs voor volwassenen en kinderen. Alleen kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis het park betreden. Aan de kassa betaal je per persoon €16,50 entree.

Zoo Parc Overloon met korting

Zoo Parc Overloon bezoeken maar dan met korting. Dit laat je natuurlijk niet aan je neus voorbij gaan. Bij Kruidvat kun je punten inleveren. Tegen inlevering van 250 punten krijg je €7,50 korting op de entreeprijs. Via de website van de ANWB koop je tickets met 25% korting. Zo betaal je per persoon €12,38. Neem ook eens een kijkje op de website van DagjeUitActie. Afhankelijk van welke dag je het park bezoekt kan je korting op lopen tot €10,- per persoon.

Bekijk hier veilingtickets >>

Meer parken.

Vragen of opmerkingen kan je hieronder achterlaten. Heb je een ervaring met Zoo Parc, laat dit dan hieronder weten.

Zoo Parc Overloon korting
4.7 met 27 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *