Pretparken Zeeland

Een dagje uit of een langere vakantie gepland in Zeeland? Heerlijk! Of het nu winter of zomer is, dit stukje Nederlandse kust is de hemel op aarde. En naast zand, zee en polders heeft Zeeland ook heel wat leuke pretparken! Wij maakten een shortlist voor je op. Bekijk hieronder ook de mooiste pretparken in Nederland.

EftelingBekijk de OVERNACHTINGEN van de Efteling >>
Attractiepark SlagharenBekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
DisneylandBekijk de ATTRACTIES van Disneyland >>
PhantasialandBekijk de ATTRACTIES van Phantasialand >>
WalibiBekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
DuinrellBekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
PlopsaBekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
HellendoornBekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Zijn er pretparken en uitjes in Zeeland?

Delta Park Neeltje Jans

Delta Werken Neeltje Jans
Bron: https://www.neeltjejans.nl/

Dit ruim opgezet park ligt op een voormalig werkeiland van de Deltawerken. In het hoofdgebouw is er permanente expositie over de Deltawerken: via interactieve tentoonstellingen en films wordt geschiedenis van de waterkering soms wel heel erg ‘echt’. Daarnaast zijn er in Delta Park Neeltje Jans ook attracties. Dierenfans komen voor de zeehonden- en zeeleeuwenshows of het indrukwekkende aquarium.

En speelvogels houden het uren vol op de waterglijbanen of in de waterspeeltuin. Erg fijn is ook de rondvaart in het Nationaal Park Oosterschelde. Hiervoor betaal je een kleine extra bijdrage bovenop je entreeticket. De combinatie van educatie en ontspanning maakt van dit park een erg leuk dagje uit.

Mini Mundi

Pretparken Zeeland
Bron: http://www.minimundi.nl/

In Middelburg kan je dit pretpark vinden. De belangrijkste attractie is natuurlijk Miniatuur Walcheren waar je het gebied in het klein kan bekijken. Je ziet de belangrijkste gebouwen, maar ook de wegen en wandelpaden. Wanneer je op de drukknopjes drukt, komen bepaalde taferelen tot leven. In Mini Mundi is ook een pretparkgedeelte en een grote binnen- en buitenspeeltuin. Een perfect uitje met de kinderen, geschikt bij zon en regen!

Het Arsenaal

In Vlissingen kan je op bezoek bij de piraten! Er valt van alles te beleven. Een piratenshow, die je helemaal in de wereld van deze zeerovers onderdompelt. Of een piratenhol, waar je aan de lijve kunt ondervinden hoe het leven van een piraat was. In de aquaria kan je bovendien een uitgebreide hoeveelheid Noordzee- en tropische vissen bewonderen.

Bekijk hier de overnachtingen in Vlissingen om naar het Arsenaal te gaan >>

Bekijk hier de kaart voor meer pretparken in Nederland.

Reactie achterlaten, dat kan hieronder. Welk pretpark vind jij de moeite waard in Zeeland en waarom?

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *