Zeehondencrèche Pieterburen tickets

Zeehondencrèche Pieterburen tickets

Tickets voor Zeehondencentrum Pieterburen zijn al te koop vanaf €6,- per persoon. Voor de laagste prijzen en het grootste gemak bestel je de toegangskaarten alvast voor je bezoek online via de officiële website van het Zeehondencentrum. Daar koop je de tickets met korting en bovendien zorg je er zo voor dat je straks niet lang in de rij voor de kassa hoeft te wachten. Je kunt de kaarten natuurlijk ook aan de kassa kopen.

Online tarieven Zeehondencentrum Pieterburen

  • Zeehondencrèche Pieterburen tickets

    Bron: https://www.zeehondencentrum.nl/koop-tickets

    Volwassenen: €8,50

  • Kinderen 4 t/m 12 jaar: €6,-
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Na afronding van je bestelling (betalen kan via iDeal of PayPal) ontvang je de tickets direct per e-mail. Print je ticket uit of laat hem op het scherm van je telefoon zien bij de entree. Met een ticket kun je uiteraard zeehonden kijken, maar krijg je ook toegang tot de haaienexpositie en kunnen kinderen lekker spelen op de Waddenspeelplaats.

Voor actuele prijzen: https://www.zeehondencentrum.nl/koop-tickets

Combiticket Zeehondencrèche Pieterburen

Voor een dag vol dieren bezoek je niet alleen het Zeehondencentrum, maar rijd je daarna door naar DoeZoo in Leens, dat slechts 15 minuten rijden verderop ligt. Hier kom je onder meer neusberen, slangen, vogelspinnen, kikkers, eekhoorns en een heleboel insecten tegen. Het bijzondere is dat je in deze dierentuin niet alleen naar de dieren mag kijken, maar ze soms ook mag aanraken. Voor €13,50 koop je online een combiticket waarmee je toegang krijgt tot zowel Zeehondencentrum Pieterburen als DoeZoo.

Jaarkaart Zeehondencrèche Pieterburen

Sinds kort kun je bij Pieterburen een jaarkaart aanschaffen waarmee je het hele jaar lang onbeperkt zeehonden kunt komen kijken met het hele gezin. Deze kaart heet de Wadpas en is momenteel te koop voor slechts €35,-. Bestel je hem online, dan ligt hij bij je eerstvolgende bezoek voor je klaar. De Wadpas geeft een jaar lang onbeperkt toegang tot Zeehondencentrum Pieterburen aan het hele gezin. Dat wordt eindeloos zeehondenpups spotten en spelen op de Waddenspeelplaats!

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Zeehondencrèche Pieterburen tickets
4.7 met 11 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.