Zeehondencrèche Pieterburen korting

Zeehondencrèche Pieterburen korting

Wat is er fijner dan met korting naar een Nederlands pretpark of een dierenpark te gaan? Tegenwoordig heb je als ouder met een of meer kinderen haast geen andere keuze, dan vol te gaan voor kortingskaartjes. De normale toegangsprijzen van attracties in Nederland – en in aangrenzende landen – zijn de afgelopen jaren flink gestegen en voor mensen met een normale baan nauwelijks meer betaalbaar. Vooral stellen met meerdere kinderen moeten diep in de buidel tasten voor een leuk dagje uit in een pret- of dierenpark. Maar gelukkig is er soelaas, doordat de meeste parken en attracties met regelmaat kortingskaartjes aanbieden via bemiddelingssites. PretparkenNederland.nl is zo’n website, waar je goedkope kaartjes kunt bestellen voor bijvoorbeeld een prachtig dagje web in het hoge Noorden, bij de onvolprezen Zeehondencrèche in het Groningse Pieterburen! Dit zeehondenoord is vooral bekend geworden onder de bezielende leiding van de Nederlands dierenverzorgster en dierenactiviste Lenie ‘t Hart, die in de jaren 1971 tot 2014 vol vuur en passie voor de Zeehondencrèche in Pieterburen werkte.

De schoonheid van Zeehondencrèches Pieterburen

Zeehondencrèche Pieterburen korting
Bron: https://www.zeehondencentrum.nl/zeehonden/zeehondenopvang

Vooral voor kinderen is Pieterburen een gave belevenis, die goed te combineren valt met andere activiteiten. Zo kun je Pieterburen prima met een klein motorbootje of een fluisterboot bereiken vanuit omliggende plaatsen. Onderweg stop je in het prachtige natuurgebied van Groningen om even lekker ontspannen te picknicken in een grasveldje langs het water, met als tussen bestemming de Zeehondencrèche in het waterrijke Pieterburen.

In de zeehondencrèche zijn meer dan 65 zeehonden te bewonderen. Kinderen kunnen meedoen aan interactieve activiteiten, zoals de leuke DoeZoo. En verder leren ze tijdens dit educatieve uitstapje onder meer wat het werk van dierenverzorger in Pieterburen inhoudt, kunnen ze samen met hun ouders voederpresentaties bekijken en behoort een leerzame rondleiding met een gids tot de vele mogelijkheden. En als toetje op de maaltijd kun je met je kroost ook nog meedoen met een leuke ontdekkingstocht per huifkar door de kwelders.

Koop nu kortingskaartjes voor de Zeehondencrèche in Pieterburen

Beleef zelf met je kinderen van dichtbij het mooie werk en de natuurpracht in en rond Pieterburen. Ga voor meer informatie naar de website van Pieterburen voor eventuele kortingen?

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden. Wat is jouw ervaring met Zeehondencrèche Pieterburen?

2 thoughts on “Zeehondencrèche Pieterburen korting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *