Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar

Lekker een dagje weg met het hele gezin. Een uitje met opa en oma of een heerlijke dag in een pretpark met de kinderen of kleinkinderen. Wunderland Kalkar is een pretpark waar jonge kinderen zich prima een dagje kunnen vermaken met alle attracties wat in het park te vinden zijn. De attracties zijn uitermate geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Papa, mama, opa en oma genieten de hele dag van het eten en drinken wat bij de entreeprijs is inbegrepen.

Bekijk hier alle informatie >>

Uniek concept in Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar hanteert een uniek concept, waarbij je bij de aanschaf van het entreeticket ook de hele dag gebruik kunt maken van het eten en drinken wat het park je aanbiedt. De hele dag kun je gratis frietjes en ijsjes eten, maar ook het drinken van frisdrank, koffie en thee is bij de entreeprijs inbegrepen.

  • Wunderland Kalkar

    Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/familiepark

    Waar is Wunderland Kalkar?

Wunderland Kalkar bevindt zich op korte afstand van de Nederlandse grens. Ga de grens over bij Nijmegen of Venlo en je bent binnen korte tijd bij het pretpark aangekomen. Parkeren bij het pretpark doe je voor €5,- per dag.

  • Openingstijden van het park

Wunderland Kalkar is in de schoolvakanties dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Vanaf April is het weer iedere dag feest in Wunderland Kalkar en kun je er weer dagelijks komen genieten van de attracties in het park. Dit kan tot dat de zomervakantie voorbij is.

  • Attracties en entreeprijzen

In het park bevinden zich voornamelijk attracties die geschikt zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Er is een achtbaan en boomstamattractie, maar er zijn ook veel attracties voor de allerkleinsten. De entreetickets kun je het beste online kopen, dit scheelt €6,- met de prijs aan de kassa. Voor volwassenen betaal je online €23,95. Kinderen tot een grootte van 1,29 meter betalen €16,95 voor een online ticket. Ditzelfde tarief geldt voor 65+’ers. Je kunt je opa en oma dus prima een dagje meenemen.

Ervaring met Wunderland Kalkar?

Heb jij een ervaring die je graag wilt delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in.

Wunderland Kalkar
4.6 met 8 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.