Wunderland Kalkar prijs

Wunderland Kalkar prijs

Bij veel pretparken is er altijd een probleem. Ze zijn namelijk groot, heel groot. En daardoor kun je lang niet alles zien, terwijl je wel flink entree hebt betaald. Dit is natuurlijk erg jammer, want dit betekent dat je veel dingen hebt gemist. En als je een volgende keer weer heen gaat, moet je weer veel geld betalen, terwijl je nog maar een aantal attracties wilt zien. Dit is allemaal erg ongemakkelijk. Maar er zijn bepaalde attractieparken die hier slim hebben op ingespeeld. Die hebben ervoor gezorgd dat je ook kunt overnachten. Op die manier kun je alles van een park zien en daar rustig de tijd voor nemen. Je hoeft dus niet de hele tijd te haasten. Of te denken: ik heb nog maar eventjes en daarna moet ik alweer door, want we hebben maar één dag. Nee, daar hoef je niet bang voor te zijn. Een attractiepark waarbij waarbij je kunt overnachten is Wunderland Kalkar. Lees hieronder verder over de prijzen van Wunderland Kalkar.

Bekijk hier de toegangsprijzen >>

Vaste prijs bij Wunderland Kalkar.

Wunderland Kalkar prijs

Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/tickets/order

Het voordeel is dat er een vaste prijs is. Een prijs voor toegang, eten, drinken en wat nog niet meer. Het park heeft een zeer grote oppervlakte en daardoor vestigen zich daar ook veel attracties. Dit komt omdat het vroeger als elektriciteitscentrale zou worden gebruikt, maar dit is nooit gebeurd. Om die reden had de eigenaar het idee om daar een attractiepark neer te zetten. Wunderland Kalkar kent veel verschillende soorten attracties. Denk daarbij aan achtbanen, wildwaterbanen, draaimolens en nog veel meer. Op die manier kunnen jong en oud gezamenlijk plezier hebben. Dat is een droom die uitkomt. Want het is altijd jammer als je ergens heen gaat en het blijkt dat er een paar mensen zijn die het niet leuk vinden. Op die manier wordt de sfeer voor iedereen verpest!

Wunderland Kalkar kent dus een vaste prijs, maar er zijn ook veel kortingen mogelijk. Vooral als je met groepen gaat is er veel korting mogelijk. Daarvoor geldt in principe: met hoe meer mensen je gaat, hoe meer korting je krijgt!

Vragen, opmerkingen of een correctie doorgeven? Dat kan hieronder.

Wunderland Kalkar prijs
4.6 met 8 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.