Wunderland Kalkar openingstijden

Wanneer je een echte fan bent van attracties, dan is er een grote kans dat je na een tijdje bent uitgekeken op de attractieparken in Nederland. Er zijn namelijk maar een aantal attractieparken in Nederland en dat kan na verloop van tijd wel eens vervelen. Alternatieven voor attractieparken zijn er dan ook niet zoveel als je echt ervan houdt om je adrenaline kwijt te kunnen. En voor kinderen is het ook wel eens leuk om een ander soort park te zien. Om die reden kun je naar Duitsland gaan naar Wunderland Kalkar. Je zit dan in het buitenland, maar hoeft niet extreem veel geld voor reiskosten te maken. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Dit is dus ideaal voor mensen die eens naar het buitenland willen, maar een groot gezin hebben of er financieel niet heel sterk voor staan. Lees hieronder meer over de Wunderland Kalkar openingstijden.

Bekijk hier de openingstijden >>

Wunderland Kalkar openingstijden
Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/tickets/openingtimes

Het voordeel is namelijk ook dat er 1 vast tarief is en je ook niet voor verassing komt te staan. Je betaalt eenmalig per persoon een bedrag en daarvoor heb je ook eten en drinken. Zelfs overnachting is mogelijk, aangezien er zoveel te beleven is daar. Dan is het geen slecht idee om te overnachten. Een voordeel van Wunderland Kalkar is ook dat de entree gratis is voor kinderen tot en met 2 jaar.

Dit kan veel kosten schelden voor families met veel jonge kinderen! Een ander voordeel is dat er gewoon Nederlands wordt gesproken. Je hoeft dus niet je beste Duits naar voren te halen om een gesprek met iemand te voeren. Dit kan gewoon gemakkelijk in het Nederlands, aangezien het in principe een Nederlands eigenaar heeft.

De openingstijden van Wunderland Kalkar.

De openingstijden van Wunderland Kalkar kunnen variëren. Maar gemiddeld is het park open vanaf 10:00 tot 18:00. Dat betekent dat je 8 uur kunt genieten van hartstikke veel speelplezier! Let wel: in de winterse maanden is het park vaak dicht. Vanaf April gaat het park dan echter weer open en dan kun je weer genieten van al het moois.

Iets toevoegen aan deze pagina, aanpassen of een vraag stellen kan hieronder.

Last updated: maandag 8 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *