Wunderland Kalkar korting

Wunderland Kalkar is een fantastisch plaats om heen te gaan. Niet alleen met je gezin, maar ook voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes, verenigingen en vriendenuitjes. Enerzijds heb je de keuze om voor 1 dag naar Wunderland Kalkar te gaan. Maar dit kan soms jammer zijn. Er is namelijk zoveel te beleven dat het soms wordt aangeraden om meerdere dagen te genieten van deze fantastische vakantiebestemming in Duitsland. Er zijn namelijk zoveel attracties voor jong en oud dat je letterlijk niet uitgekeken raakt op al het moois dat er te beleven valt. Een voordeel van Wunderland Kalkar is dat er scherpe tarieven gelden. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van de all-inclusive formule. Dit houdt in dat alles bij elkaar zit inbegrepen. Je betaalt gewoon eenmaal een vast bedrag en voor dat bedrag krijg je dan ook eten en drinken en wat nog niet meer. Lees hieronder meer over de kortingen bij Wunderland Kalkar.

Bekijk hier de kortingen >>

Kortingsacties en groepkortingen?

Wunderland Kalkar korting
Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/familiepark

Dit is beter dan andere pretparken waar je buiten vaste prijzen om binnen te komen ook nog eens extra geld moet betalen om een beetje fatsoenlijk te kunnen eten. Een ander voordeel van Wunderland Kalkar is dat er vele kortingsacties zijn. Door het jaar heen biedt Wudnerland Kalkar verschillende kortingsacties aan voor de klanten.

Enerzijds kan dit korting zijn op het park, maar soms ook voor overnachtingen in het hotel! Een voordeel is dat je niet afhankelijk bent van goed weer. Er is namelijk zoveel te doen dat je je nog dagen kunt vermaken als het elke dag regent.

Buiten standaard kortingen hanteert Wunderland Kalkar ook groepskortingen voor mensen die met meerdere personen komen. Ook krijgen de ouderen van dagen korting. Gasten die namelijk boven de 65 zijn krijgen een korting van 5 euro. Dit is vooral ideaal voor mensen die van plan zijn hun hele gezin mee te nemen. Daar horen natuurlijk ook de oma’s en opa’s bij. Op die manier kunnen die ook voordelig van een leuke vakantie genieten bij Wunderland Kalkar. Voor iedereen dus fantastisch!

Bekijk hier de toegangsprijzen >>

Korting gevonden? Laat dit weten door hieronder het formulier in te vullen. Na controle zal jouw bericht toegevoegd worden aan deze pagina.

Last updated: maandag 8 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *