Wunderland Kalkar kaartjes

In Nederland zijn er er uiteraard veel pretparken waar je naartoe kunt gaan. Maar vaak komt dit wel op hetzelfde neer. Bovendien is Nederland niet heel groot, dus vaak heb je alles wel gezien na een tijdje. Om een beetje afwisseling te krijgen in je uitjes is het daarom eens leuk om naar het buitenland te gaan. En met buitenland bedoelen we dan Duitsland! Het voordeel van Duitsland is dat het aardig dichtbij is en je toch het gevoel hebt dat je ver weg bent geweest, omdat er een andere taal wordt gesproken. Een zeer groot familieattractiepark dat zich daar vestigt is Wunderland Kalkar! Lees hieronder verder over de kaartjes voor Wunderland Kalkar en ook heb je de mogelijkheid om een reactie achter te laten wanneer je goedkopere tickets hebt gevonden.

Bekijk hier de tickets >>

Kaartjes en hotels voor Wunderland Kalkar.

Wunderland Kalkar kaartjes
Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/familiepark

Een voordeel van Wunderland Kalkar is dat het voorzien is van heel veel attracties. Attracties voor jong en oud zodat het voor iedereen een leuk familie-uitje is. Zo zijn er leuke Jeeps waar kinderen in kunnen rijden. Voor de kleinere kinderen zijn er ook veel dingen te beleven. Zo heb je er bijvoorbeeld ballenbakken. Een voordeel van een ballenbak is dat kinderen dit altijd leuk vinden.

Zeker voor jonge kinderen die nog niet in alle attracties mogen is dit daarom ideaal. Daarnaast zijn er springkussen, speeltuinen en nog veel meer. Het is niet alleen leuk voor 1 dag plezier, maar ook voor meerdere dagen. Gelukkig zijn er hotels beschikbaar waardoor je meerdere dagen van dit fantastische park kunt genieten.

Arrangementen bij Wunderland Kalkar.

Een voordeel van de arrangementen van Wunderland Kalkar is dat ze werken met een all-inclusive formule. Wat betekent dit? Dat bijna alles gratis is! Dit houdt in: drinken, eten, entertainment en nog veel meer. Je betaalt voor alles een vast tarief en op die manier bespaar je zeer veel geld! Normaal ben je namelijk veel geld kwijt, omdat er naast de overnachting nog veel betaald moet worden. Bij Kalkar is dat niet het geval. Geen gedoe met eten, want alles wordt geregeld. Een voordeel is ook dat er een uitgebreid assortiment aan eten is, waardoor je altijd iets anders kunt kiezen. Een waar feest.

Bekijk hier de toegangsprijzen >>

Goedkope tickets gevonden?

Heb je via een bepaalde website, of op de website van Wunderland Kalkar zelf goedkope kaartjes gevonden? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen. Correcties? Stuur ons gerust een e-mail.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares