Wunderland Kalkar drukte

Wunderland Kalkar is niet alleen een familiepark waar je leuke dingen kunt beleven met je hele gezin. Wunderland Kalkar is ook ideaal voor zakelijke kwesties. Daarvoor zijn namelijk veel mogelijkheden die je bij andere attractieparken doorgaans niet tegenkomt. Andere attractieparken focussen zich doorgaans op kinderen, maar dat is bij Wunderland Kalkar niet het geval. Hier kunnen volwassenen ook gewoon rustig kind zijn en kun je bovendien zorgen dat je werknemers een erg leuke tijd hebben. Enerzijds is er bijvoorbeeld de mogelijkheid voor de meer serieuze aangelegenheden: vergaderen.

Bekijk hier of het druk is >>

Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen met betrekking tot vergaderen. Zo kun je al voor 16 euro per persoon 4 uur vergaderen in een van de ruimtes die Wunderland Kalkar biedt. Tijdens deze vergadering word je voorzien van eten en drinken. Ook tijdens de pauzes krijg je bijvoorbeeld koffie en andere dingen. Dit scheelt natuurlijk veel tijd, want normaal moet je dit allemaal zelf regelen. Nu kunnen jullie als bedrijf op een ding focussen. Lees hieronder meer over de Wunderland Kalkar drukte.

Wunderland Kalkar drukte
Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/praktische-informatie

Je kunt ook nog eens gebruikmaken van de grotere pakketten. Dan betaal je iets meer geld, maar voor dat geld krijg je ook eten erbij. Dit scheelt natuurlijk, want mensen krijgen na een tijdje wel honger tijdens vergaderen. Met een lege maag vergaderen is altijd een slecht idee, dus in dergelijke gevallen is het beter om wat te gaan eten. Maar ook voor andere gelegenheden is het een waar genot bij Wunderland Kalkar. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid tot kerstborrels. Ook hier zijn drie pakketten mogelijk. Bij de duurste pakketten krijg je zeer veel luxe lekkernijen en dit is natuurlijk een waar genot. Lekker kerst vieren met je bedrijf, wat wil je nog meer dan dat?

Wunderland Kalkar drukte.

Soms kan het echter wel druk zijn bij Wunderland Kalkar. Zeker als het kerstborrels betreft. Om die reden kan het verstandig zijn om op tijd te reserveren. Het zou namelijk erg jammer zijn dat je een kerstborrel wil regelen, maar dit vol blijkt te zijn.

Vragen/opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Correcties? Stuur ons dan een e-mail.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *