Wunderland Kalkar adres

Een nadeel van veel attractieparken is dat je niet alleen voor de entree moet betalen, maar ook nog eens voor het eten en drinken en zelfs soms voor de attracties. Vaak zijn dit zeer hoge prijzen, omdat ze weten dat mensen wel eten en drinken nodig hebben. Om die reden gooien ze de prijzen omhoog en dat is natuurlijk erg jammer voor mensen die niet zoveel geld te besteden hebben. Bij Wunderland Kalkar in Duitsland hanteren ze echter het all-inclusive principe. Dit betekent dat je één vaste prijs bij aankomt betaald, maar voor dat geld dan ook alles kan krijgen vervolgens. Dit is natuurlijk ideaal. Op die manier kom je nooit voor onverwachte verassingen komen te staan. En onverwachte verassingen die niet leuk zijn, is niet hetgeen wat je zoekt tijdens je uitje.

Bekijk hier het adres en de routebeschrijving >>

Adres is: Griether Str. 110-120, 47546 Kalkar, Duitsland

Het adres van Wunderland Kallar

Wunderland Kalkar adres
Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/routebeschrijving

Wunderland Kalkar is niet alleen voorzien van een zeer uitgebreid vakantiepark voor jong en oud, maar ook van een hotel en restaurant. Een hotel is ideaal, zodat je er een aantal nachten kan verblijven. Dit is zeer aan te raden voor bijvoorbeeld familieweekenden waarbij je echt optimaal kunt genieten zonder te hoeven stressen of je alles wel hebt gezien in het hele park. Een ander voordeel is dat je lekker kunt eten in een restaurant. Je hebt dan goede kwaliteit eten en dit is niet iets wat gangbaar is bij normale attractieparken. Daar wordt de focus namelijk niet altijd op lekker eten gelegd.

Maar niet alleen voor feestelijke uitjes is het een genot in Wunderland Kalkar. Nee, je kunt er bijvoorbeeld ook heen voor zakelijke uitjes. Zo zijn er namelijk veel vergaderplekken en kun je er natuurlijk ook een vakantie boeken. Dit om je collega’s beter te leren kennen. Want je leert collega’s natuurlijk beter kennen buiten de kantoorwerktijden om. Dat zijn namelijk de tijden dat iedereen druk aan het werk is. Het adres van Wunderland Kalkar is Griether Str. 110-120, 47546 Kalkar, Duitsland. Dit is nabij de grens dus je bent er zo!

Vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Correctie? Stuur ons een e-mail.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares