Wunderland Kalkar aanbieding

Een gezellig dagje uit in Wunderland Kalkar. Zijn er aanbiedingen?
Welkom in Wunderland Kalkar. In dit gezellige familiepark kun je terecht voor de leukste attracties die ideaal zijn voor jong en oud. Dit is ook het park waar je minimaal één keer in je leven moet zijn geweest omdat je de avonturen die je in dit park kunt beleven echt niet wilt missen. Het park ligt gelegen in Duitsland op een prachtige locatie dat omringd is door al het groen van de natuur. Veel plezier! Lees hieroner meer over de aanbiedingen, ook heb je de mogelijkheid om iets toe te voegen aan deze pagina.

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Wat is er te doen?

Wunderland Kalkar aanbieding
Bron: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/familiepark

Wunderland Kalkar is een echt familiepark. Kenmerkend voor het park is het aanbod in attracties die je er kunt doen. Variërend van rijden in de botsauto’s of zweven in de zweefmolen tot het beklimmen van klimwanden, iedereen die van avontuur houdt is hier aan het juiste adres! bij een gezellig dagje uit hoort natuurlijk ook lekker eten. Dit kan je dan weer doen in een van de horecagelegenheden in het park.

Wunderland Kalkar aanbiedingen.

Er zijn geregeld aanbiedingen beschikbaar voor de toegangskaartjes. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de website van het park en natuurlijk kun je er altijd naar informeren via de Klantenservice. Met de aanbiedingen is een dagje uit naar dit familiepark helemaal een geslaagd dagje uit! Houd de aanbiedingen op de website goed in de gaten want deze worden vaak aangepast.

Een dag om niet meer te vergeten.

Ga op avontuur in het familiepark Wunderland Kalkar en je beleeft de dag van je leven. Het park is ideaal voor kleine kinderen maar ook volwassenen kunnen zich er prima vermaken. En wat is er nou leuker dan het toveren van een brede glimlach op de gezichten van je kinderen? De speeltoestellen en de attracties zijn kindvriendelijk en veiligheid staat bij het park hoog in het vaandel. Bekijk de mogelijkheden met betrekking tot de toegangsprijzen en de routebeschrijving via de website van het park en ga snel op avontuur in Duitsland!

Bekijk hier alle informatie en kortingen >>

Heb je een kortingscode, actie of een bepaalde bon gevonden? Vragen, opmerkingen of een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten door het formulier in te vullen.

Last updated: maandag 8 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *