Wonderwereld openingstijden

Wonderwereld openingstijden

Een leuk dagje weg naar Wonderwereld. Wat zijn de openingstijden?
Houd je van dieren en wil je daarnaast ook een lekker dagje uit voor het hele gezin? Dan is de Wonderwereld echt iets voor jou! Ga gezellig naar de Wonderwereld met jong en oud. Hier kan je de leukste dieren zien zoals vogels, apen en zelfs uilen. Je kan hier heerlijk ontspannen maar ook gezellig spelen. En natuurlijk kan je er kijken naar de mooie dieren. Kom ook op bezoek en beleef er de dag van je leven!

Bekijk hier de overnachtingen om naar Wonderwereld te gaan >>

Wat is er te doen?

Wonderland openingstijden

Bron: http://www.wonderwereld.nl/Openingstijden.php?menu=Informatie&submenu=Openingstijden

In Wonderwereld kun je leuke en mooie dieren bekijken zoals prachtige vogels en apen. Dit is niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor de volwassenen. Een van de leukste dingen die je kan doen in het park is het familie evenement waarbij je met een quiz door het park loopt en vragen beantwoord met je gezelschap. Na afloop is het ook geweldig om te genieten van heerlijke gerechten in het restaurant. Je kunt hier terecht voor een leuke dag waarbij je de realxte elementen kan combineren met de speel mogelijkheden en het op avontuur gaan tussen de dieren. In dit park gaat het erom dat je een geslaagd dagje uit kan meemaken met het hele gezin.

Wonderwereld openingstijden.

In Wonderwereld kan je lekker lang genieten van je avontuur. Zo is het park doorgaans geopend tussen 10 uur en 6 uur. De openingstijden kunnen wel variëren per maand. Dit heeft ook vaak te maken met vakanties. Kijk dus altijd goed op website van het park wanneer het geopend is zodat je je dagje uit niet mis loopt. Houd er ook rekening mee dat het park enkel geopend is op de dagen dinsdag tot en met zondag en dat ook deze dagen kunnen variëren. Houd ook hiervoor de openingstijden kalender op de website van het park goed in de gaten. Bekijk de mogelijkheden nu en ga lekker op avontuur met het hele gezin!

Vraag, opmerking of een review achterlaten over Wonderland? Vul dan hieronder het formulier in.

Wonderwereld openingstijden
Wat vind jij?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.