Wonderwereld korting

Wonderwereld korting

Scoor mooie kortingen op uitjes. Ga naar Wonderwereld.
Lekker een dagje weg in Nederland is niet echt goedkoop als je een gezin hebt of een kinderfeestje in een speeltuin of attractiepark wilt bezoeken. Je bent al snel behoorlijk wat geld kwijt als je leuke activiteit bezoekt. Dan is het natuurlijk fantastisch om kaartjes te kopen met een aanzienlijke korting. Zodat je goedkoop en voordelig je zelf en de kinderen een uitstapje kunt bezorgen.

Een van de parken die je met onze betaalbare kaartjes kunt bezoeken, is Wonderwereld. Dit is een bijzonder vermakelijk sprookjespark in de bosrijke omgeving van Ter Apel in de provincie Groningen.

Wonderwereld korting

Bron: http://wonderwereld.nl/

Met korting naar Wonderwereld?

Wat valt er in Wonderwereld in Ter Spel te beleven.
Wonderwereld is met name leuk voor kinderen die van fantasie en die avonturen beleven leuk vinden.In Wonderwereld maken jong en oud kennis met tal van dieren – zoals uilen, apen, vogels en insectensoorten. Daarnaast leer je in het park allemaal bijzondere sprookjes kennen. Onder meer het sprookje over Merlijn de Tovenaar, de Takkenman, de Effenprins en Greurt de Groninger Reus.En in het Natuur Ontdekcentrum is van alles, en veel bijzonders, te leren over de veelzijdige natuur. Hier kunnen kinderen bijvoorbeeld aan een olifantenhuid voelen, de wervel van een walvis zien en alles te weten komen over de insectenwereld. Verder zijn er natuurlijk leuke speelattracties on de Wonderwereld te vinden, zoals glijbanen, schommels en hangbruggen, en een gezellig junglecafé waar je lekker kunt relaxen onder het genot van een drankje en wat eten. Kortom: niemand hoeft zich om de Wonderwereld in Ter Spel ook maar een minuut te vervelen.

Maak zelf, met jouw kinderen of kleinkinderen, kennis met de gave Wonderwereld in Ter Apel. Koop nu met een mooie korting jouw kaartjes via het internet en geniet van een onvergetelijk uitje met de familie! We wensen je een onvergetelijke en toffe dag toe!

Vraag, opmerking of een review plaatsen kan hieronder.

Wonderwereld korting
4.7 met 9 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.