De Winterefteling

De Winterefteling

De meeste pretparken zijn gesloten tijdens het winterseizoen, het park de Efteling is hierop echter een uitzondering. Dit park is namelijk het gehele jaar geopend en is tijdens de winterperiode omgebouwd tot een winterthema met diverse extra’s. Een aantal van de reguliere attracties is echter gedurende deze periode (mede afhankelijk van het weer) niet beschikbaar.

Van 10 november 2011 t/m 5 februari 2012 is het park omgetoverd tot één groot Winters landschap met veel sneeuw, lichtjes en leuke extra’s. Een unieke prachtige wintersfeer staat tijdens deze periode centraal. Maak dus een tocht over de verlichte ijsbaan, langlauf tussen de besneeuwde bomen of neem de arrenslee voor een ritje door de sneeuw.

De Winterefteling
Wat vind jij?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Overnachten in Sprookjesboom

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!