Winter Efteling

Het meest sprookjesachtige seizoen in de Efteling is misschien wel de winter; de gezellige lichtjes, warme lekkernijen, rondjes schaatsen op de ijsbaan, je verwarmen bij de vreugdevuren en een vers laagje knisperende sneeuw. Je kunt op magische wijze kerst en oud en nieuw in het pretpark vieren, maar ook op andere winterse dagen van 13 november 2017 tot en met 31 januari 2018 is de magie nooit ver te zoeken. Lees hier wat je zowel kunt verwachten van een dagje (of misschien zelfs weekendje!) Winter Efteling.

Natuurlijk kom je in eerste instanties naar de Efteling voor de spannende en sprookjesachtige attracties, die uiteraard gewoon geopend zijn in de winter. Zolang het weer het toelaat natuurlijk! Wel zijn de Piraña en De Vliegende Hollander in deze periode gesloten, dus wees daarop voorbereid.

Winter Efteling en de winterse activiteiten.

Winter EftelingWat de Winter Efteling echter zo magisch maakt, zijn de speciale winterse activiteiten in het park. Wie op zoek is naar ijspret moet zeker een bezoekje brengen aan de ijsbaan of een glijhelling, waar je gegarandeerd veel lol zult hebben. Wie het liever iets rustiger aan doet of zich na de ijspret weer op wil warmen, kan knus rond een vreugdevuur op één van de pleinen in het park gaan zitten. Luister naar gezellige winterliedjes en drink warme chocolademelk. Hoe sfeervol! Ook kun je genieten van andere winterse lekkernijen als een warme wafel, erwtensoep of een broodje braadworst.

Heb je na een lange dag in het park nog niet genoeg van al die winterse magie? Boek een overnachting in één van de accommodaties van de Efteling. Na een goede nacht slapen en een lekker ontbijtje, kun je de volgende ochtend zó weer het park in voor een nieuwe dag vol winterse avonturen.

Reactie achterlaten:

Winter Efteling
4.8 met 41 stemmen
Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Adverteren

Wil je de mogelijkheden tot het adverteren te weten komen? Bijvoorbeeld het plaatsen van een link, een banner of misschien wel een algehele samenwerking. Stuur ons dan een e-mail naar partners@pretparkennederland.nl.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.