Winter Efteling 2018

De wondere wereld van de glazen muiltjes, boze wolven, Hollebolle Gijs en de wereld waarin tapijten kunnen vliegen, waarin rode schoentjes nachtenlang dansen en waarin elfjes tot leven komen en dansen op waterlelies, dit alles onder het toeziend oog van Langnek. Zo ken je de Efteling waarschijnlijk al, als een plek waar sprookjes tot leven komen. Maar in de winter is het park zo mogelijk nóg sprookjesachtiger. Je kunt je er dan verwarmen rond vreugdevuren, genieten van warme chocolademelk of andere heerlijke winterse hapjes. Ook kun je er je schaatskunsten tonen op de ijsbaan en je verwonderen over de duizenden twinkelende lichtjes die in het park te zien zijn. In de Winter Efteling kunnen de koudste dagen hartverwarmend aanvoelen. Lees hieronder meer over de winter Efteling 2018.

Bekijk hier alles over de Winter Efteling >>

De Winter Efteling 2018 wensboom

Winter Efteling 2018

Bron: Efteling.com

De winter is een tijd waarin je de mooist versierde cadeautjes onder een kerstboom plaatst, een tijd waarin je een kaarsje opsteekt en de tijd waarin je vaak een mooie wens doet voor iemand die je lief is. In de Winter Efteling kun je ook in 2018 weer je dierbare wensen ophangen in de Wensboom en zien welke dromen anderen werkelijkheid willen laten worden.

IJspaleis en ander winters entertainment

De Winter Efteling heeft allerlei leuk winters vermaak voor je in petto. Zo kun je zwieren en zwaaien op de ijsbaan in het ijspaleis, waarna je je lekker kunt opwarmen

met een drankje of een warme maaltijd. Ook kun je plaatsnemen op een van de bankjes in het park of rond een vreugdevuur en daar meezingen met sprookjesachtige artiesten. Mocht je daarna weer toe zijn aan wat actie, dan kun je je in het zweet werken op de langlaufbaan het Hijgende Hert.

Achtbanen en andere attracties

In de Winter Efteling kun je natuurlijk ook blijven genieten van de bekende attracties. De buitenachtbanen zijn open zolang het weer dat mogelijk maakt. Wil je meer weten over de actuele situatie op het moment van je bezoek? Dan kun je altijd een kijkje nemen op de website van het pretpark. Iedere dag om 9.00 wordt hier de verwachting geplaatst met betrekking tot de mogelijkheid om de buitenachtbanen te gebruiken. Ook is er een app te downloaden waarin deze informatie te vinden is.

Winter Efteling 2018

Bron: https://www.efteling.com/nl/park/events/winter-efteling

Overwinteren

Heb je na een dag nog geen genoeg van de Winter Efteling? Kom dan gezellig slapen in een van de accommodaties, zoals: het Eftelinghotel, vakantiewoningen en appartementen. Niet alleen kun je langer van de Winter Efteling genieten als je hiervoor kiest, een ander voordeel is dat onbeperkte toegang voor het park altijd is inbegrepen bij je overnachting. Zo kun je met goede redenen overwinteren in de Winter Efteling!

Vraag, opmerking of een review achterlaten over de Winter Efteling? Dat kan hieronder.

3 reacties

PretparkenNederland · 11 oktober 2018 op 12:47

Ga jij dit jaar naar de Efteling?

PretparkenNederland · 11 september 2018 op 14:07

Boek je een overnachting bij de Efteling wanneer je in de winterperiode wilt gaan? Er zijn geweldige overnachtingen bij de Efteling te boeken, denk aan bijzondere suites tot aan Bosrijk.

PretparkenNederland · 1 september 2018 op 21:41

Ga jij dit jaar naar de Winter Efteling? Zo ja, met welke samenstelling en wanneer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *