Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is zowel een attractie- als dierenpark. Voor het hele gezin is dit leuk, want je kunt hier rustig rondlopen of je grenzen opzoeken in 1 van de achtbanen. De nieuwste genaamd Tweestryd is pas net geopend en gaat maar liefst 20 meter de hoogte in om daarna op hoge snelheid weer naar beneden te razen. Lees in dit artikel meer over het dierenpark en bestel tickets bij een andere website.

Bekijk hier alles over Wildlands >>

Warm en koud in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor weer het is als je een bezoekje brengt aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, want in elke temperatuur zijn er veel verschillende dingen die je kunt ondernemen. Als het heel erg warm is kunnen de kinderen zichzelf lekker verkoelen in de waterspeelplaats, terwijl je als ouder een drankje op het terras ernaast doet. Achtbanen zijn ideaal met warm weer, want door de snelheid zorgt het voor een koele bries.

Wildlands
(Bron: https://www.wildlands.nl/)

Mocht het wat kouder zijn, dan kun je de warmte opzoeken in de Jungola. Hierbinnen zijn dieren te vinden die in het echt voorkomen in de jungle, zoals de olifant of ringstaartmaki’s. Je kunt hier zelfs een boottocht maken over de Rimbula River zodat je alle dieren van heel erg dichtbij kunt bewonderen. In het jungle theater worden voorstellingen gegeven met echte wilde dieren. Durf jij een levensechte slang vast te houden?

Praktische zaken

In de nabije omgeving van Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn veel verschillende parkeerplekken te vinden. Ook met het OV is Wildlands Adventure Zoo Emmen goed te bereiken, want je loopt in ongeveer een kwartier vanaf station Emmen naar het park toe. Je kunt ook met de bus gaan als je liever niet loopt, want deze stopt bijna voor de ingang.

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis het park in. Kinderen tot en met 9 jaar en personen ouders dan 65 jaar betalen een gereduceerd tarief. Voor volwassenen kost het 30 euro om een hele dag naar binnen te mogen.

Bekijk hier de praktische zaken >>

Waar ligt Wildlands Adventure Zoo Emmen?

Bekijk hier pretparken.

Correcties? Stuur ons een e-mail naar info@pretparkennederland.nl.

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares