Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is zowel een attractie- als dierenpark. Voor het hele gezin is dit leuk, want je kunt hier rustig rondlopen of je grenzen opzoeken in 1 van de achtbanen. De nieuwste genaamd Tweestryd is pas net geopend en gaat maar liefst 20 meter de hoogte in om daarna op hoge snelheid weer naar beneden te razen.

Bekijk hier alles over Wildlands >>

Bekijk hier de kortingen voor Wildlands >>

Warm en koud in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Bron: https://www.wildlands.nl/

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor weer het is als je een bezoekje brengt aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, want in elke temperatuur zijn er veel verschillende dingen die je kunt ondernemen.

Als het heel erg warm is kunnen de kinderen zichzelf lekker verkoelen in de waterspeelplaats, terwijl je als ouder een drankje op het terras ernaast doet. Achtbanen zijn ideaal met warm weer, want door de snelheid zorgt het voor een koele bries.

Mocht het wat kouder zijn, dan kun je de warmte opzoeken in de Jungola. Hierbinnen zijn dieren te vinden die in het echt voorkomen in de jungle, zoals de olifant of ringstaartmaki’s. Je kunt hier zelfs een boottocht maken over de Rimbula River zodat je alle dieren van heel erg dichtbij kunt bewonderen. In het jungle theater worden voorstellingen gegeven met echte wilde dieren. Durf jij een levensechte slang vast te houden?

Praktische zaken

In de nabije omgeving van Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn veel verschillende parkeerplekken te vinden. Ook met het OV is Wildlands Adventure Zoo Emmen goed te bereiken, want je loopt in ongeveer een kwartier vanaf station Emmen naar het park toe. Je kunt ook met de bus gaan als je liever niet loopt, want deze stopt bijna voor de ingang.

Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis het park in. Kinderen tot en met 9 jaar en personen ouders dan 65 jaar betalen een gereduceerd tarief. Voor volwassenen kost het 30 euro om een hele dag naar binnen te mogen.

Bekijk hier de praktische zaken >>

Waar ligt Wildlands Adventure Zoo Emmen?

Bekijk hier meer pretparken.

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Wildlands Adventure Zoo Emmen
4.6 met 11 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.