Wildlands Adventure Zoo Emmen parkeren

Wildlands Adventure Zoo Emmen behoort tot de meest populaire dierenparken in Nederland. Ieder jaar weer komen er duizenden bezoekers af op dit bijzondere park. Voordat je daadwerkelijk naar deze dierentuin toe gaat, wil je natuurlijk wel wat meer informatie. Het park is bijvoorbeeld uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. In het laatste geval dien je bijvoorbeeld te weten hoe het precies zit met parkeren. Daarover kom je hieronder alles te weten.

Bekijk hier informatie over het parkeren >>

Waar te parkeren bij Wildlands Adventure Zoo te Emmen?

Wildlands Adventure Zoo Emmen parkeren
(Bron: https://www.wildlands.nl/plan-je-bezoek/routebeschrijving/)

Sommige dierenparken beschikken over een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren als je het park komt bezoeken. Dat is bij Wildlands Adventure Zoo Emmen helaas niet het geval. Dat betekent echter niet dat je er weinig ruimte is om te parkeren of dat je ver moet lopen. In de directe nabijheid van het park is namelijk meer dan genoeg parkeergelegenheid.

De verschillende parkeerterreinen die je in de omgeving van het park kunt vinden zijn van de gemeente en worden beheerd door Q Park. In totaal zijn er bijna 1600 parkeerplaatsen in de directe nabijheid van de dierentuin. Je betaalt daarvoor een maximaal tarief van 10 euro per dag. De bewuste parkeerterreinen zijn de hele week geopend. Zodra je in de omgeving van het park komt, hoef je enkel maar de parkeeraanwijzingen te volgen.

Digitale verwijsborden

Het komt regelmatig voor dat hete bij Wildlands Adventure Zoo Emmen zo druk is dat de parkeerplaatsen die gewoonlijk gebruikt worden allemaal bezet zijn. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn in de zomervakantie of op drukke zaterdagen als er veel mensen naar de dierentuin willen komen. In dat geval zijn er gelukkig nog genoeg alternatieven om te parkeren. Daar hoef je trouwens niet zelf naar op zoek. Je dient alleen maar goed op de digitale verwijsborden te letten. Daarop wordt met ‘P–WILDLANDS’ aangegeven waar je het beste kunt parkeren. Volg de aanwijzingen op dit bord en je komt vanzelf terecht bij een goede parkeerplaats!

Een filmpje van Wildlands:

Bekijk hier meer over Wildlands.

Bekijk hier alles over Wildlands >>

Ervaring, opmerking of een vraag delen? Laat dan hieronder een bericht achter. Veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares